Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy płynnością w trybie MP

Marcin788pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z garry's mod 13, nie miałem wcześniej tego problemu, gdy próbuje otworzyć gra online to gra zaczyna się zacinać i jak uda mi się dostać na jakiś server gra zaczyna działać jak pokaz slajdów, nawet jak sam stworze server to mam to samo raz udało mi się dołączyć do gry za pomocą steam i nie miałem takiego problemu ale muszę czekać na kogoś, nie dzieje się tak na single player. Próbowałem wszystkiego odinstalowałem grę a potem addony i nic nadal jak tylko klikne na wyszukiwaniu servera to gra się tnie. Proszę o szybką pomoc :<

Opublikowano

Może to coś da consola gdy od pale grę.

Adding Filesystem Addon 'g:\steam\steamapps\common\garrysmod\garrysmod\addons\mój addon1
Adding Filesystem Addon 'g:\steam\steamapps\common\garrysmod\garrysmod\addons\mój addon2
Adding Filesystem Addon 'g:\steam\steamapps\common\garrysmod\garrysmod\addons\mój addon3
Adding Filesystem Addon 'g:\steam\steamapps\common\garrysmod\garrysmod\addons\mój addon4
Initializing Awesomium..
No Kinect SDK
Lua JIT is DISABLED!
Unknown command "cl_thirdperson"
JOY_AXIS_X:  mapped to Turn (absolute)
JOY_AXIS_Y:  mapped to Look (absolute)
JOY_AXIS_Z:  unmapped
JOY_AXIS_R:  mapped to Forward (absolute)
JOY_AXIS_U:  mapped to Side (absolute)
JOY_AXIS_V:  unmapped
Advanced Joystick settings initialized
Unknown command "hud_showemptyweaponslots"
Unknown command "sv_backspeed"
Not playing a local game.
Addons have changes - remounting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...