Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yasuo Wind Walker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. działa wam yasuo od QQQ na enforce? ja mam sprawdzanie dostępu do auth i nic później nie wyskakuje. wszystkie inne skrypty działają (mam wersje 1.12 czy jakoś tak)

rbd2t1.png

Opublikowano

niektórym działa, innym nie. akurat poza enforce mam vipa więc widze co sie dzieje na forum bola i nie jesteś jedynym z tym problemem ;) wklejałem jakieś posty z forum bola w temacie enforce... musisz czekać. mi 2dni temu chulał, dzis aktualka i nie chula. aczkolwiek na lolu na 5 osob online z enforcem 2 działa 3 nie. na pw też mam info od kogos że śmiga mu... hehemu czy jak mu tam też chyba lata ;) 

wersja nie wiele ma do rzeczy, na githubie leży 1.07 i aktualizuje odrazu. wyłaczenie aktualki u mnie nie odpalało wogle skryptu. coś tam QQQ pisał też żeby zrobić update prodictiona do 1.4... ktoś też pisał że trzeba na kolejny update z fixem czekać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...