Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod - crash systemu?

Tryczys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem podczas używania KM na globalu, ponieważ czasami (nie wiem dlaczego i kiedy) crashuje mi się metin. Klient się zamyka i pojawiają się znaki zapytania. Na dodatek ten crash powoduje coś bardzo dziwnego - "niszczy" (tak to nazywam) system. Kiedyś, gdy używałem bota klient wyłączał się - pojawiały się znaki zapytania, ale można było ponownie włączyć metina, chodzić po necie, etc. Teraz po crashu nie mogę kompletnie nic zrobić. Na metinie pojawiają się paski, które tak jakby się ruszają (wybaczcie - ciężko to opisać). Na dodatek nie mogę używać przeglądarki, komputera. Pojawiają się jakieś bugi w systemie, czy coś :/ Na dobitkę dodam, że czasami towarzyszą temu okropne dźwięki (może coś z kartą graficzną?), przypominające pisk, trzask. Dlatego zwracam się z prośbą do Was. Możliwe, że znajdziecie rozwiązanie mojego problemu. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. 

P.S.: Taki sam problem (crash) miałem podczas gier w lola. Może to będzie jakaś wskazówka. 

P.S.2.: Powoli przymierzam się do formata i reinstalacji systemu, może czas to zrobić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...