Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mojeserwery.pl - Opinie

syriusz118

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W 2k13 osobiście miałem styczność z serwerem na tym hoście i nie było problemów.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Mam tam serwer i lagów nie ma, wszystko dobrze działa poza ftp..

Gdy wrzucam przykładowo mapkę, ciągle się przerywa połączenie, jest limit 4 użytkowników na serwer ftp i jeśli ktoś wejdzie to nie ma opcji że coś wrzucisz.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Mieliśmy kiedyś tam serwer treningowy, wzięliśmy bo było tanio. To było w tym roku w sumie, ale nie polecam na serwery publiczne (przy większej ilości osób - 17+) bo mocno laguje.

76561197967532978.png

Opublikowano

ogolnie dobry serwis, tanio dosc, lecz zalezy co planujesz robic. Jak serwer do mixow max 14, 16 graczy to ok ale jak publiczny ze slotami powyzej 20 to radzilbym doplacic, a miec lepszy serwer czyli np na pukawce ;)

Opublikowano

Mieliśmy kiedyś tam serwer treningowy, wzięliśmy bo było tanio. To było w tym roku w sumie, ale nie polecam na serwery publiczne (przy większej ilości osób - 17+) bo mocno laguje.

Zgadzam się. Kiedyś gdy prowadziłem małą sieć 3 serwerów po 24 sloty, wykupilem tam i lagi były niesamowite przy +18 graczach. Gdy napisałem do supportu czym to jest spowodowane, nawet nie odpisali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...