Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem FIFA 14 , Origin

heysnrjd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Fifą 14 oraz Origin. 4tyg temu zakupiłem FIFE 14 wszystko zainstalowałem i grałem.Pierwszy tydzień wakacji miałem wyjazd do Holandii gdzie aktualnie jestem.Teraz mam laptopa.Przed wczoraj zainstalowałem Origina i wszystko ładnie pięknie zalogowałem się na konto pobrałem FIFE ,lecz miałem lagi potem usunąłem  FIFE wraz z Originem i potem na nowo wszystko zainstalowałem.Odpaliłem FIFE Ultimate Team i wyskoczył mi komunikat by podac Pytanie Pomocnicze czy jakoś tak miałem 5 prób i 5 razy wpisałem niepoprawnie.Wyskoczył mi komunikat twoje Konto FUT zostało zbanowane zaloguj się by zmienic pytanie awaryjne.Wtedy wyłączyłem komputer i włączyłem go 2 godziny potem.Zrobiłem reinstal Origina i FIFY po czym chciałem odpalic Origin a tu nic w Zadaniach jest napisane Origin i w Aplikacjach też lecz gdy klikam na Origina który jest na pasku on się po prostu nie włącza.Proszę o szybką pomoc i chciałbym się dowiedziec czy zagram sobie jeszcze w FIFE Ultimate Team .Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...