Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Viktor - Co i jak ?

Vexal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić sobie Viktora, ale potrzebuje o nim trochę informacji. Mianowicie, kto go kontruje i kogo on kontruje.

Jakieś combo czy coś. I takie pytanie, dlaczego ludzie nim nie grają ?

Opublikowano

ludzie nim nie graja bo ssie w late, jego pasywka psuje jego late (tylko 4 itemy i ten item viktora jest gorsze niz 5 itemow)

imo w zasadzie nikt nie wie co on kontruje, bo praktycznie nikt nim nie gra

on nie ma comba, jesli idziesz w czerwonego spamujesz tylko laser

a jak w zoltego spamujesz q i idziesz bardziej tanky

­

Opublikowano

Nie jest to jakaś wybitna postać. Dobry jest na bolu skrypty na niego niezłe, sam doświadczyłem wpierdolu z jego strony przez bota. Sam w sobie jest baaardzo słaby. Jak masz te 6300 to lepiej kup sobie Jinx albo Luciana oni są zajebiści ;)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Po waszej wypowiedzi przemyślałem to głębiej i postanowiłem kupić innego mider'a. Kogo polecacie ?

Opublikowano

Pierdolicie.. Viktor mocna postać w dobrych rękach. Z lasera moze w late 1/2hp wziasc, aoe slow/stun i aoe ulti. Jestem w plat1 i gralem na niego kilks razy, zazwyczaj mnie rozwalal bo nikt nie wie kogo na niego picknac i jak grac

Opublikowano

kup ziggsa

dobra postać

No ktoś pomyślał ta bomba na Q jest zajebista a ult zasięg ma zajebisty ks,y są nim zajebiste.:) Polecam 2 postacię Ziggs , Yasuo. To twój wybór ziggs łatwy i fajny

Opublikowano

Jeśli ktoś picknie na twojego viktora tą zasraną anivie to dodguj albo alt+f4. Nie ważne jakim gównem by to było i tak prawie zawsze wygra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...