Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]ulubione

Latreso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiście wygląd oraz umiejscowienie itp. można zmienić

obrazki:

8090014049851971092887.png

________________________________________________________________________________________________

4441914049851971092887.png

Chodzi mi o to, aby tematy można było dodawać do ulubionych. Teraz, żeby "zapisać" temat w "ulubionych" trzeba dać "śledź temat", jednak wtedy skrzynka powiadomień jest zapchana jakimś syfem, a śledzenie z podsumowaniem dziennym/tygodniowym nie działa :(

Moja propozycja jest też taka, aby można było sortować tematy ulubione (niebieski pasek: "data rozpoczęcia", "najwięcej odpowiedzi", itd)

JEŻELI NIE DO KOŃCA PODOBA CI SIĘ SUGESTIA, A MASZ POMYSŁ NA CIEKAWĄ ALTERNATYWĘ PISZ !

Opublikowano

Fakt, funkcja "Obserwuj ten temat" strasznie zapycha powiadomienia, ale jest o wiele wygodniejsza niż pomysł, który prezentujesz.

Poza tym te gwiazdki z lewej strony w ogóle nie pasują, a nawet przeszkadzają. Jestem na nie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Po co ci to...

według mnie to śmieci i psuje to forum.v(tzn: psują tego typu rzeczy)

nope

by Neosieł

Opublikowano

Fakt, funkcja "Obserwuj ten temat" strasznie zapycha powiadomienia, ale jest o wiele wygodniejsza niż pomysł, który prezentujesz.

Poza tym te gwiazdki z lewej strony w ogóle nie pasują, a nawet przeszkadzają. Jestem na nie.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...