Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Blue Screen

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam znowu Blue Screena teraz co 20-30 minut dzisiaj sie loguje odrazu wlaczylem wr i odrazu BS potem wchodze znowu i mam za jakies 20minut Blue Screena jak to naprawic piszcie plx!

Opublikowano

Format jak go zrobic xD?

Do odtwarzacza wkładasz płytę z Windows'em i uruchamiasz ponownie komputer i postępujesz zgodnie z tym co pokazuje Ci się na ekranie.

Opublikowano

Gdybym ja ja mial ...

A jeszcze patrzalem na YT ze mozna wejsc komputer>dysk c prawy od myszki i jest ,,formatuj'' to tak tez mozna czy nie bardzo?

Opublikowano

No nie zbyt. Po pierwsze wyskoczy Ci błąd, że dany dysk jest używany. Po 2 musisz mieć windowsa na płycie lub Pendrive. Format to usunięcie wszystkiego z komputera razem z windowsem.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Gdybym ja ja mial ...

A jeszcze patrzalem na YT ze mozna wejsc komputer>dysk c prawy od myszki i jest ,,formatuj'' to tak tez mozna czy nie bardzo?

Jak masz jakiegoś znajomego informatyka albo jakiegoś znajomego, który potrafi wykonać formata to zapytaj mu się czy by zrobił i po problemie :)

Zawsze pewniejszy jest informatyk ale zapewne zrobiłby to nie za darmo :)

Opublikowano

Czy bez uruchamiania gry bluescreen występuje? Jeśli tak to wejdź w tryb awaryjny i poczekaj, czy będzie się coś działo. Możliwe, że jest to wina któregoś ze sterowników - aktualizowałeś je ostatnio? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...