Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy przy serverze!

xSagos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie jasno i na temat, a dokładnie o co mi chodzi już tłumacze.

Wszystko ładnie pięknie idzie do momentu update patcha przez Launcher, nie ma pojęcia czy robię coś źle lub nie prawidłowo, ogarnięte osoby i chcące pomóc zapraszam!

Za ich zgoda i większą pomocą mogą zostaną włączone do Staff!

PS: Pozdrawiam, nie szukam spamu! I nie potrzebnych tekstów, życzę miłego dnia. :)

123695094.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie idzie do momentu update patcha przez Launcher, nie ma pojęcia czy robię coś źle lub nie prawidłowo, ogarnięte osoby i chcące pomóc zapraszam!

PS: Pozdrawiam, nie szukam spamu! I nie potrzebnych tekstów, życzę miłego dnia. :)

Witam Cię powiem tak mam server prywatny umiem wszystko sam do wszystkiego doszedłem bez pomocy odrazu mowie uważaj na black bo rozwala serwery lc mój server działa za granicą i na tym forum nigdy się nie pojawi tu możesz jedynie poprosić żeby cię odrazu ddos bo na tyle tych ludzi stać a na pomoc to mie licz bo ci wszystko rozniosą w pół i zbudują no chyba że lubisz takie akcje to popros ładnie to sam mogę ci dać plik slowloris.sh i linuxa back track kilka komend i zanim oni to zrobią zrób to sam

Witam Cię powiem tak mam server prywatny umiem wszystko sam do wszystkiego doszedłem bez pomocy odrazu mowie uważaj na black bo rozwala serwery lc mój server działa za granicą i na tym forum nigdy się nie pojawi tu możesz jedynie poprosić żeby cię odrazu ddos bo na tyle tych ludzi stać a na pomoc to mie licz bo ci wszystko rozniosą w pół i zbudują no chyba że lubisz takie akcje to popros ładnie to sam mogę ci dać plik slowloris.sh i linuxa back track kilka komend i zanim oni to zrobią zrób to sam

Opublikowano

Tak igormaster tak pomaga i SAM UMIE ZROBIĆ . Weź nie rozśmieszaj mnie bo większość to pomógła Ci Olga , więc nie pierdol, poza tym naucz się J. Polskiego.

Poza tym serwer Ci ,, niby '' rozwaliłem , bo co prawde sie nie powinno ukrywać więc pisałem z GM'A.. 3 graczy wbiło z itemami gma , wiec tak wlasnie adm pilnuja porzadku.

Poza tym i tak ten twój server znajdę, więc się nie ukryjesz.

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Żal mi cię hahaha a z kond niby ona ma znać bazy danych? Debiliu? dziewczyna dobrze ogarnia tytuły przynajmniej a ty co umiesz? Okazać zazdrość bo ci gul skacze frajerze a podanym mam wykupiony tym razem ddos palancie i wiesz co możesz mi odciągnąć drobny hakerku mnie stać na taką zabawkę a ciebie? Co osiągnąłeś powiem co psią kupę policzku aha no i jeszcze jedno pajacyku z plasteliny dzięki za ip na cms i całej reszcie bo odrazu zostaliście pobanowani zasówac do kafejki no i jeszcze jedno testowane było ddos i brut force attack i inne na serwerze i wiesz co? Nie udało się zdosowac mało to odrazu deser to ban i error 10060 papa. Smurfie wkoncu mam was gdzieś i święty spokój

Opublikowano

igor czuje się Bogiem w internetach :) Jak to by mój kumpel powiedział "igormaster wygrał internety hahahahaah " :D Niby dorosły a taki qrfa tępy....

Opublikowano

Translate.google.pl żle działa pizdoo , tylko kto prosił weź mi to ogarnij bo ja nie wiem jak to zrobić, dobra spierdalaj noobie bo jeszcze spadne do twojego IQ.

Nara pizdoo , i tak twój server znajdę

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

igor czuje się Bogiem w internetach :) Jak to by mój kumpel powiedział "igormaster wygrał internety hahahahaah " :D Niby dorosły a taki qrfa tępy...

ten text jest suchy jak pięty Cejrowskiego ..... NaRa kapciu

Opublikowano

To czego Cię jeszcze tu widzę? Idź pobaw się w piaskownicy bo chyba Ci rodzice zamiast piaskownicy zrobić do zabawy kupili Ci kompa i lamisz 25/7 xD xD xD 25/7 ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...