Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bryłką...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawiam w navicat w rubryce Gold cene "2000000000" żeby selnąć bryłkę za 400kk lecz coś jest poje***** i nie sprzedaje jej za te 400kk a jak ustawie w Shop_Buy_Price to sella mi ją za 400kk ale w sklepie jest za 2kkk ;/ Pomocy

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@TM-r3acT

chce ustawić żeby bryłka sprzedawała się za 400kk jak ustawie w rubryce Gold 5'krotność czyli "2000000000" to nie chce mi jej dalej sprzedać za 400kk

lecz jeśli ustawie taką cenę w Shop_Buy_Price to sella mi ją za 400kk ale w sklepie za to jest za 2kkk

tak jakby czytało mi cene do sell z kolumny ShopBuyPrice

1377531174-U173186.png

Opublikowano

W rubryce kupowania nie pisz 5 krotności tylko 400kk a w rubryce gdzie sprzedajesz to napisz 5 krotność

Opublikowano

w item_proto serwerowym cena ma byc 5 krotna, a zaś w kliencie normalna, czyli w item_proto serwer podajesz cene = 2000000, a zaś w klientowym item_proto = 400000, przy okazji w item_proto tabelke intyflag czy jakoś tak zmień z obecnych cyferek na = 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...