Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tragedia w GOLDZIE ..... ; C

Braum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś radę jak wyjść z tego Pedalskiego GOLDA ? Nie da się w tej zje***ej lidze wygrać żadnego meczu każdy mecz mam 15/5 i min 300 farmy w 30-40 minucie i każdy przegrywam myślę, że to nie z mojej winy ponieważ nie wyzywam nikogo ani nic z tych rzeczy po prostu staram się każdemu pomóc schodząc na linie kiedy się tylko da .... Gram głownie na midzie i rzadko się zdarza żebym go przegrał więc naprawdę nie wiem już w czym rzecz i po prostu nie mam już siły na tych za przeproszeniem noobów ....

Ma ktoś jakieś Rady ? Pomysły ....Ja pasuje Gold V i 2 LP ;) z Golda II :D coś czuje, że już w najbliższym czasie będzie "WELCOME TO SILVER" :P to jest po prostu smutne odkąd zaczęły się wakacje jest straszna tragedia Gimby, gimby i jeszcze raz gimby -,-

54235962013387302539.png

Opublikowano

najgorsze rozwiązania z możliwych, trzeba być przegrańcem żeby się do nich uciec ^^

Prawda jest taka, że na solo q w 80% przypadków enemy nie poradzi sobie z zombie pushem typu trynda 24/7 top, pushujesz, przychodzi 1 osoba, zabijasz ją, przychodzi 2 - zabijasz/uciekasz, pushujesz inhib, idziesz bot robisz podobnie, jak widzisz że się klepią z teamem możesz iść pomóc / pushować nexus.  

ew. jeśli ogarniesz ludzi w lobby to 100% engage comp robisz i w 20 minucie zaczynasz aram. Irelia top Vi / Jarvan jungle  Lulu / Ziggs / Kayle / Le Blanc / Kassa mid (tak naprawdę mid jest najbardziej elastyczny)  support Braum i adc obojętne, dobrze żeby mógł spierdzielić, ale i tak preferowany Lucian Jinx Twitch Ez Graves  ze względu na łatwe linie i ulty bądź ich aoe, pasywki czy escape

167161466687770313241.png

Opublikowano

kup eloboosta i sprawa załatwiona ;-)

polecam popracuj na działkach pare h i już masz o wiele mniej nerwów

Może w twoim przypadku tak :D właśnie dlatego są takie gó*** w Goldzie Eloboost właśnie tak :P trzeba być idiotą żeby kupić Eloboosta no proszę Cie ....

PS : Co mi po tym Elobooście, którego kupię powiedzmy na ligę Diamond ? Nic gówno nie dość, że przyczynię się do przegranych wielu osób to sam spadnę do ligi w której mam ustalony poziom swoich umiejętności ..... F**k Logic

54235962013387302539.png

Opublikowano

Poza tym, dodam jeszcze nie przejmuj się, w poprzednim Sezonie mialem 12, tak, 12 serii do golda III, uznałem że nie ma to tamto, zaryzykuję utratę funu z gry i postanowiłem picknąć kilka razy pod rząd mój main na tamten czas - Graves'a (zawsze staram się grać różnymi, yebać ELO czy dywizje...), zaorałem na bocie, mój support dodał mnie do friendsów, okazało się że polak, na ts'ie od razu botlane 100% win, z serią do plat miałem mmr taki, że enemy najniższy plat I, zdarzały się diament 2 (nadal no problemo). Niestety, skill drop i mam podobną sytuację w p5. Po prostu graj, wystarczą 2 winy 1 lost dziennie i w końcu zajdziesz tam gdzie chcesz ;)

167161466687770313241.png

Opublikowano

Poza tym, dodam jeszcze nie przejmuj się, w poprzednim Sezonie mialem 12, tak, 12 serii do golda III, uznałem że nie ma to tamto, zaryzykuję utratę funu z gry i postanowiłem picknąć kilka razy pod rząd mój main na tamten czas - Graves'a (zawsze staram się grać różnymi, yebać ELO czy dywizje...), zaorałem na bocie, mój support dodał mnie do friendsów, okazało się że polak, na ts'ie od razu botlane 100% win, z serią do plat miałem mmr taki, że enemy najniższy plat I, zdarzały się diament 2 (nadal no problemo). Niestety, skill drop i mam podobną sytuację w p5. Po prostu graj, wystarczą 2 winy 1 lost dziennie i w końcu zajdziesz tam gdzie chcesz ;)

Hehe 2 winy i 1 lost fajnie :D tylko, że w moim przypadku to działa niestety odwrotnie i raczej 1 win i 4 lost :P no nic trudno najwyżej jutro silver :)

54235962013387302539.png

Opublikowano

Taki już lol co zrobić sam się już denerwuje podczas rankedów  przegrane lecą a było o 30 więcej wygranych a zostały tylko 5 ale cóż trollów będzie coraz więcej dzisiajszą platyna nic już nie znaczy . Sam myślę aby zokończyć gra w lola ale szkoda konta od bety xD

Opublikowano

Boże ludziki nie płaczcie, ja jako d2 player mogę se iść premade bot z kumpel i wygrwać

Ahh no i przegrałem 5 gier na 20-25 na goldzie, powiedz mi czemu ty tak nie możesz?

Opublikowano

Chłopie, chcesz zagrać duo? Mam ten sam problem tylko w goldzie IV .. Mainuje jungle, zawsze gankuję wszystkich i wszystko ale niestety to za mało bo nie wycarruje solo ( to już nie jest silver/bronze gdzie sobie można carrować solo ) bo ludzie w enemy w ch"j ogarniają a mój team trolluje i feeduje.. Gold jest przesrany bo Ludzie z bronzu / silveru kupują boosty do golda bo na więcej mama nie daje ( Oj kochane gimby ) i nic nie da sie ugrać

Opublikowano

Nie ma co sie dziwić , musisz grać swoje . Ja wczoraj miałem Vi z Platyny V , która poszła dwa razy na topa i padła razem z topem . Do tego mając 1/5 wbijała się w 4 z ulta sama bo mieli po 30 % hp i padała instantowo . 

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Ma ktoś radę jak wyjść z tego Pedalskiego GOLDA ? Nie da się w tej zje***ej lidze wygrać żadnego meczu każdy mecz mam 15/5 i min 300 farmy w 30-40 minucie i każdy przegrywam myślę, że to nie z mojej winy ponieważ nie wyzywam nikogo ani nic z tych rzeczy po prostu staram się każdemu pomóc schodząc na linie kiedy się tylko da .... Gram głownie na midzie i rzadko się zdarza żebym go przegrał więc naprawdę nie wiem już w czym rzecz i po prostu nie mam już siły na tych za przeproszeniem noobów ....

Ma ktoś jakieś Rady ? Pomysły ....Ja pasuje Gold V i 2 LP ;) z Golda II :D coś czuje, że już w najbliższym czasie będzie "WELCOME TO SILVER" :P to jest po prostu smutne odkąd zaczęły się wakacje jest straszna tragedia Gimby, gimby i jeszcze raz gimby -,-

Mute full team at start of the game <3

Wtedy nie będziesz rozkojarzony tym co piszą, i Ty też nic nie pisz. Ew. jakieś kluczowe rzeczy typu respy dragona czy też barona.

­azYIWDl.png

Opublikowano

co z tego, ze masz 15/5 300 creepow jak siedzisz na lini i nie pomagasz? jestes bardziej bezuteczny niz feeder ktory schodzi na lini i zadaje chocby 1/10 dmg ktory ty moglbys zadac.

Opublikowano

Powie mi ktoś jaka jest puenta tego tematu? Poprosiłeś o porady co zrobić żeby wyjść z  golda:

1. Żadne Drophacki elo boosting itd nie wchodzą grę bo stwierdziłeś że chcesz dojść do wszystkiego sam.

2. Duo też nie wchodzi w grę bo w końcu chciałbyś dojść do wszystkiego sam.

To jakie mamy Ci rady dawać? Naucz się grać? Trochę nie rozumiem tego tematu. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Boże ludziki nie płaczcie, ja jako d2 player mogę se iść premade bot z kumpel i wygrwać

Ahh no i przegrałem 5 gier na 20-25 na goldzie, powiedz mi czemu ty tak nie możesz?

On ma 300 farmy w 30 gdzie tyle mają na diamencie i do tego zonuje przeciwnika + poke i roam.

Ogólnie to Drophacka raczej nie znajdziesz bo takiego czegos nikt nie ma lecz miał 

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Ja w ogóle nie widzę sensu grania na tych wspomagaczach, ale to jest już kwestia indywidualna każdego z nas, gracza.

Chcesz sam dojść, ciężko będzie, jeżeli nie ogarniesz swojej linii + postaci + tf.

Wiem, że niektórzy sojusznicy totalnie nie ogarniają, ale obrażanie nic nie pomoże. Najlepiej graj duo z kimś, ponieważ zawsze jest to jedno wsparcie, z którym możesz szybko dogadać się, co do ganku (jungler + top/mid/bot) czy zaatakowania na linii (duo bot). Raczej nie ma jakiejś specjalnej "rady/przepisu" na 100% wygrywanie rozgrywek rankedowych :P Musisz grać swoje, wspierać sojuszników i tyle.

Opublikowano

To raczej wina umiejetności twojej gry, Nervarien w niecałe 10dni wszedł do D1 30 pkt i jeszcze ma 46h do chall. Po tym co on zrobił wiem, że da się wyjść z każdej dywizji( dawno to wiedziałem) są tylko słabi gracze :P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...