Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra tnie sie jak ...

sauron987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 
mam bf4 dziala mi na ultra ping okolo 60 70 natomiast natomiast gdy chce zagrać w 3 na multi gra sie tnie zamula nie da sie grac robilem reinstalacje ale nie pomoglo 

Opublikowano

Wyczyść komputer (z kurzu i niepotrzebnych programów), przeskanuj, zobacz co najbardziej obciąża sprzęt i jeśli jest to zbędny program, wyłącz go. To, że działa Ci na ultra nie ma najmniejszego znaczenia, bo jest różnica pomiędzy ''działa na ultra'' a ''mam 180fps na ultra na metro x64''. Jeśli to nie pomoże poszukaj/zrób sobie plik config.cfg i wklej do głównego folderu z grą, wrażenia wizualne nie ucierpią a komputer będzie mniej obciążony.

lts2.png

Opublikowano

Banda idiotow... jak bf4 mu dziala, to i bf3 powinien i to lepiej.

Zreinstaluj BF3

Z tego co wiem bf'4 ma o wiele lepszą optymalizację . Dlatego najpierw poczytaj , a potem się wypowiadaj. Mój kumpel ma lapka na którym w bf'3 ma około 25-30 fps. Natomiast w 4 ma 40+. Więc wiesz...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma to jak dokładny opis... co rozumiesz przez "tnie" i "zamula"? Przycięcia obrazu, spadki FPS, ciągłe klatkowanie czy może lagi? To też możliwe, bo ping 70-80 to nie tak znowu mało.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...