Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina - The Sinister Blade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam proste pytanie, sam skrypt działa świetnie, wcześniej używałem zwykłego Katarina Combo które oferuje BoL, lecz postanowiłem pobrać ten, zagrałem jedną grę, combo wychodzi świetnie, ale wychodzę z takim pytaniem, da radę zmienić w ustawieniach czy gdziekolwiek indziej, że odrazu gdy zrobie combo zabije kilka osób i odnowią się culldowny w skilach i na nowo robi combo? Bo jak przyciskam (X) to zabije trzy osoby lecz gdy mam odnowione skille nie zabija dalej, jak na to poradzić? Czy to jest po prostu złe trzymania guzika, czy coś z ustawień? Może być też taka opcja, że jak zabije trzy osoby to na nowo kliknąć (X)? Proszę o pomoc.

Opublikowano

trzymaj cały czas x i powinna przeskakiwać z e i odnawiać skilee nie puszczaj u mnie tak działa a jak nie to pobierz nowa wersje i powinno byc ok

up jak nie wiesz  to sie nie odzywaj w katarina combo wymięka.. chyba nie grałeś sinsterką ja nią mam mniej niż 6-7 dedów..

Opublikowano

@Up. Spróbuję, bo to działa tak, daje (X) - ona automatycznie robi combo, świetnie zabija trzy osoby, ale kręci się na ulcie, aż do jego końca zamiast przeskakiwać na innych. :/

Opublikowano

trzymaj cały czas x i powinna przeskakiwać z e i odnawiać skilee nie puszczaj u mnie tak działa a jak nie to pobierz nowa wersje i powinno byc ok

up jak nie wiesz  to sie nie odzywaj w katarina combo wymięka.. chyba nie grałeś sinsterką ja nią mam mniej niż 6-7 dedów..

Kolega ma racje dzisiaj 1 ranked Penta na tyn skrypcie 37/4 staty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...