Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ones auto queue v10 (2)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kiedys pisalem juz taki temat ale żadna odpowiedź nie pomogła dlatego pisze jeszcze raz bo niemogę go rozwiązać a mianowicie bot normalnie naciska play normalna gre konczy gre nie naciska continue myszka zostaje przy lewy górnym rogu w kliencie i robiłem takie kombinacje 1024x768 pulpit gra to bot na poczatku ustawil automatycznie potem w grze ta sama rozdzielczosc co na pulpicie nadal nie klika nastepnie to samo tyle ze window mode to samo myslalem ze zadziala bodereless czy jakos tak ale nic .. 2 kombinacja pulpit 1440x900 gra 1024x768 i nic potem window mode i nic boderelss i nic 3 kombinacja 1440x900 pulpit gra to samo i tryby te same i nic niewiem co już mam robić w czym tu leży problem proszę o pomoc wiem ze dużo napisałem ale chcę aby było wszystko. jeśli ktoś pomoże dziękuję i dam like za kazda odp :D

ktoś pomoźe fast

Opublikowano

ktoś mi pomoże bo na tym forum ?? bo dostaje punkty ostrzeżeń za to że odświeżam temat 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...