Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnforceVIP - Ostrzeżenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zarejstrowałem się tutaj, aby Was ostrzec, zainstalowałem ten 'program' kilka dni temu, League of Legends znudziło mnie, a znajomy powiedział mi, że jest coś takiego jak Free Vip, przedtem wiedziałem co to Bot Of Legends, więc spoko. Jestem bardzo ostrożny z takimi rzeczami jak "Free vip" bo w 99% są to wirusy. Kolega pokazał mi, że to działa, ok - jak działa ściągnąłem to.

Było zajebiście, miałem dostęp do każdego skryptu, pograłem chyba z kilka godzinek i poszedłem spać, wyłączyłem kompa.

I tu właśnie zaczął się problem, włączyłem komputer przed południem i wiedziałem od razu, że coś jest nie tak - mój Windows po prostu oszalał przez pierwsze kilka minut od włączenia komputera, wszystko działało tak wolno, że nie wiem... No, ale ok przeszło.

Odpalam enforce, następnie LoLa i idę grać rankeda, wszystko ok - przechodzimy do gry.

Nie mogłem uwierzyć własnym oczom - miałem 1, góra 3 FPS, a wczoraj śmigałem na ponad dwustu. (nie, to nie wina mojego sprzętu i5, 8gb ram, 2gb grafika).

Śmiechu warte, wiedziałem, że coś jest nie tak. Postanowiłem przeskanować komputer MBAMem, wykryło jakieś tam cookies i inne nieszkodliwe robaki. Usunąłem to.

Sytuacja poprawiła się trochę, lecz nie na długo. Pooglądałem trochę Nervariena, było gdzieś ok. 21. Poszedłem AFK na kilkanaście minut.

Wróciłem i postanowiłem obejrzeć jakiś film w trakcie oglądania go moja przeglądarka i cały eksplorer windows resetował się kilka razy, no c**j mnie strzelał, że tak powiem. Kilka minut później komp mi się sam wyłączył, nie wiem - myślałem że mam c**jową temperaturę. Ok, włączam go jeszcze raz, NO ALE K***A 30 min uruchamiania, musiałem jeszcze kilka razy restartować bo myślałem , że jakaś zwiecha. Włączał się cały czas tryb awaryjny, ściągnąłem szybko HWID Monitor i wszystko w normie, w tamtym czasie uświadomiłem sobie, że to MUSI BYĆ WINA TEGO CRACKA.

No to c**j, spanikowany od razu wchodzę w folder z tym crackiem i wypierdalam całego BoLa. I co? Nie można usunąć pliku, ponieważ jest aktualnie w użyciu, no nie wierzę jak. Próbowałem kilka razy i ciągle to samo, oddałem dziś komputer do znajomego, aby go sformatował. Dzwonił do mnie kilkanaście minut temu i powiedział, że jest już po formacie, ale wszystkie drivery są uszkodzone, komputer nie działa prawidłowo, zamula. No ja p*******, zdenerwowałem się. Jutro kupuję nowy Dysk twardy, bo nie wiem co tam siedzi/siedziało..

DO WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW:

ODRADZAM UŻYWANIA TEGO CRACKA, NO CHYBA, ŻE CHCECIE MIEĆ TAKIE DOŚWIADCZENIA JAK JA.

Pozdrawiam,

Siver

Opublikowano

Jeśli się pobrało z wirusami to co się Dziwisz. Zawsze jak cos pobieram to skanuje to 5 anty virusami.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To beka bo ja Enforc'a używam już dobry miesiąc i żadnych problemów ;).

@morness

Był jeden typ 2000 - 4000 postów, udostępnił na kilka godzin po czym usunął.

QUhIR7.png

Opublikowano

Ehh tam nikt nie udostępniał bez wirusa. na wietnamskim forum jest bez wirusa. Patrz na jego reputacje oraz range! Bo jeśli swiezak to nie ma co się dziwić

f1a327ea2f.png

Opublikowano

bo żeby enforce śmigało, trzeba z 2 nocki spędzić nad libami, skryptami, kombinacjami testami itd ;) chyba każdy naczelny bolowiec mpc forum to przechodził ;)

Opublikowano

@itq5

Nie prawda..

@topic

Jak się pobiera z wirusami / robaczkami to tak jest.

dlatego najlepiej jest zapłacić XDDDDDDD

Korzystam z enforce od tygodnia i nigdy nie miałem problemue, easy

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

@itq5

Nie prawda..

@topic

Jak się pobiera z wirusami / robaczkami to tak jest.

no no, już nie pamietasz całej nocy spedzonej na testowaniu po części ze mną jakie skrypty śmigają albo rozkminiania czemu nie castuje ci spelli itd? 

Opublikowano

@itq5

Nie całej nocy tylko z 1-2 godzin.

Mogłem od razu grać ranked'y ale po co ? :D.

Jeżeli można wszystko na spokojnie.

ty hultaju w nocy to się śpi, bo matka się wkurwi i będziesz miał kare na kompa.

Polecam prod 1.4 działa all

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

wróci z nocki to korki wyłączy i koniec imprezy ;) na szczęście ja już na swoim i nikt mi korków nie wyłącza 

Opublikowano

Jeśli pliku się nie da usunąć bo trzeba umieć. wchodzisz w tryb awaryjny, sprawdzasz dochodzenia sieci i patrzysz czy nic nie ma podejrzanego.

A jeśli nic nie umiesz, to co za problem było napisać temat na forum komputronika? ( benchmark ) Tam by Ci odpowiedzieli co zrobić w tej sytuacji.

Wróciłem z nocy, korki całe, komp cały, nie ma wirusa, wszystko pięknie chodzi oprócz lola bo nie mam karty graficznej :(.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

no nieźle to k***a wymysliłeś ale troche ci sie to ,,ostrzeżenie'' nie udało bo sam też pobierałem z leak.sx i do tej pory jest wszystko ok. a co do tego że nie mogłeś usunąć pliku bo był w użyciu to ja k***a nie wiem czy tylko udajesz czy naprawdę jesteś taki tępy. Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak menedżer zadań w którym mogłeś wtedy po prostu zamknąć proces enforcevip.exe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...