Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7 urodziny metka

rafcioza12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sto lat! Sto lat! Tak, tak, drodzy gracze, to już siódmy rok życia społeczności Metin2.pl
W imieniu Community Management i całego Support Teamu chcielibyśmy podziękować Wam za spędzony razem z nami czas.

Z okazji rocznicy przygotowaliśmy dla Was eventowy weekend, który pozwoli Wam na celebrację tego wydarzenia.

Plan wydarzeń
  • 12 lipca
    12:00 - drop skrzyń heksagonalnych na 12 godzin
    14:00-18:00 - drop żółtej skrzyni ebonitowej z metinów i bossów

• 13 lipca
    0:00-12:00 - możliwość odebrania indywidualnego bonusu doświadczenia +25% na 4 godziny (poziomy 40-)
    16:00-23:59 - drop czekoladek i róż
    20:00 - globalny bonus doświadczenia +100% na 4 godziny

• 12-13 lipca
    18:00-22:00 - dłuży czas dropu certyfikatów Mega Wierzchowców 
    16:00-23:59 - Pomocnik Zdarzeń
    Atrakcje w ItemShop:
    • Fajerwerki 
    • Przepustki zdatne do handlu
    • Promocja Eliksirów Słońca i Księżyca zdatne do handlu
    • Rada Pustelnika za SM (49 SM)
  • konkursy i eventy zorganizowane przez Metin2.pl Support Team (harmonogram:http://team.metin2.pl/event/)
    • Konkursy OX
    • "Dziś pytanie, dziś odpowiedź"
    • klasyczne "ZUO"

Życzymy Wam wszystkiego najlepszego i zapraszamy do wspaniałej zabawy :-)

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

fajnie że coś szykują, w końcu jakiś dobry event, możliwe że zawitam na bonusie 100%. 

Opublikowano

Boty się jeszcze do szkatułek przydadzą xD. Czyli w weekend mój Sura WP zostanie wkońcu stworzony bo takiej okazji jak 100% expa nie można przegapić :)

Opublikowano

Hekso jakoś mi nie podchodzą. Plusik chociaż w expie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Kurde, a pamiętam do dziś jak zaczynałem swoją pierwsza gre na Onyksie dobrych pare lat temu, ehh... sentymentalna sprawa. Ale dobrze, ze pomysleli o evencie, w sumie co rok jest.

JvKeuK7.png

Opublikowano

Gdybym tylko dalej grał na globalu :D

Bardzo fajny event, dużym plusem jest ten exp 13 lipca :D

Opublikowano

Popraw estetykę tego tematu ... to czarne tło nie wygląda za ładnie. Co do przeznaczenia tematu to nie gram na PL(grałem, 86BM), grałem tylko na hard - Ravii lecz już nie gram bo totalnie zj... ten serwer. Co do PL to też jest to porażka, kiedyś dało się zagrać a teraz to już się nie da. Jakieś 105lvl nowe bronie, nowe zbroje a idź pan z tym do ...

76561198061193691.png

Opublikowano

Boty przejmują event - tyle w temacie ;). Po za tym to spoko. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Siedem lat minęło.. jak jeden dzień! Fajnie, że na rocznice jak zwykle zaplanowano różne wydarzenia. Szkoda tylko, że eventy są praktyczne te same co rok i dwa lata temu. GoodIdeaa ma rację, to czas gdzie serwery zapełnią się pozornie na kilkanaście godzin, szkoda tylko że botami ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...