Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słabe MMR, ciągłe przegrane.

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

mam problem, mianowicie przegrywam mecze, co daje efekt taki, iż za wygraną dostaję 12LP, a za przegraną potrafię dostać nawet -24LP.

Co 2 wygram, to następny przegrywam i tak jest w koło. Nie wiem jak mam z tego wyjść. Nigdy nikogo nie flamię, używam chatu do pomocy drużynie, jednak odpowiedzą jaką zwykle dostaję jest "stfu, u wont say me what to do". Nie obrażam się za takie coś, daję z siebie co mogę.

Uważam, że gram na takim poziomie, że powinienem wyjść z P5, ale coś nie idzie. Mój nick Shaviq gdyby ktoś chciał, możecie sprawdzić lolking. Jednak teraz się nie ładują mi wszystkie gry, więc najlepiej sprawdzić na kliencie LoLa. Prosiłbym o porady, nie zrzucam winy na team, może to ja coś źle robię, tylko zwykle wychodzę z ładnymi statystykami, gankuję ile mogę, staram się oddawać kille, ale niektórzy po prostu nie wiedzą, kiedy powinni przestać. Nie wiem, jak mam się za to zabrać, żeby stąd wyjść. I nie, nie płaczę o to, że mam trolli i feederów oraz afk. Bo tak nie jest. Prosiłbym o rady, jak stąd wyjść.

Komentarze "Cassiopeia + BoL" od razu są reportowane.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Po prostu musisz wpaść w win streak wygrać min z 6 pod rzad i powinno być git. Mój kolega miał tak samo popadł w win streak i póżniej juz normalnie mu dawało.

Opublikowano

Najlepiej by było, gdybyś zagrał z kimś, kto ma wyższe MMR o kilka lig, wtedy Twoje podskoczy nieco, przez co dostaniesz lepsze teamy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie po prostu jesteś slaby jak na tą dywizję. Graj duzo normali, sciagnij lolrecordera, ogladaj swoje bledy i eliminuj je, oglaadaj streamy prosow - oddone, nightblue, bjergsen, nervarien, gripex

Opublikowano

Najlepiej by było, gdybyś zagrał z kimś, kto ma wyższe MMR o kilka lig, wtedy Twoje podskoczy nieco, przez co dostaniesz lepsze teamy. 

W tym patchu wprowadzili zmiane która blokuje możliwość grania z ludzmi którzy mają różnice większą niż 1 ligę. Grania rankedów oczywiście. Więc bez sensu... A pozatym kiedy przegrywa często a jego mmr się drastycznie podniesie ponad standart ligi będzie mu wyszukiwać lepszych graczy co nie jestem pewien czy będzie miało dobry wpływ...

Opublikowano

Albo graj po prostu w takich godzinach, kiedy jest najmniej tych dzieci sieci, flamerów, afkerów, itp. coś około 1-3 w nocy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja mam tak w bro że za wygraną dostaje +16/17 a za przegraną -20/21 ale i tak o 3 dywizje przeskoczyłem w tydzień.Masakra po prostu zastanawiam się nad nowym kontem bo wygram 5 meczy i wystarczy ze przegram potem 2 i nie mam już tych punktów ....

Opublikowano

Jestem w takiej samej sytuacji... tylko, że ja nie grałem długo spadłem z D3 do D5 przegrałem sporo gier na 0lp i teraz +9W/-25L. Ja czekam na nowy sezon bo 3 wygrane dają mi tyle lp co 1 przegrana więc tego już się nie da naprawić i polecam tobie to samo ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Już to widzę, jak zapieprzam na normalach, gdzie ludzie grają totalnie dla funu, bez żadnych starań. W dodatku już się chylę do nagrywania sobie gier, żeby kolejne 30 minut ją oglądać. 

Potrafię wygrać 3 gry z rzędu, przegrać jedną, a te punkty z tej jednej przegranej eliminują mi prawie wszystkie LP z 3 gier.

Jestem w takiej samej sytuacji... tylko, że ja nie grałem długo spadłem z D3 do D5 przegrałem sporo gier na 0lp i teraz +9W/-25L. Ja czekam na nowy sezon bo 3 wygrane dają mi tyle lp co 1 przegrana więc tego już się nie da naprawić i polecam tobie to samo ;]

I chyba tak zrobię. Postaram się bardziej od piątego sezonu, udało mi się w tym wyjść z brązu do platyny, tylko teraz ciężej, jeśli dostaję mało LP. 

Opublikowano

Djud musisz zagrać z jakimś koksem Frykiem czy jakimś innym w duoskQ i pobić tę kolejkę. Nie masz według mnie innego wyjścia jak czekać na jakieś dobre duo. W Solo trudno jest wyjść z platyny + ze słabym mmr ;/

Opublikowano

Chyba masz rację, fryk. Jeszcze spróbujemy coś zrobić i jakoś wyjść z tych dywizji. ;) Można zagrać, jak wrócę z działki.

No to jak wrócę, to jakaś jechanka djud, nie?

Opublikowano

Huehue Platyna too stronk. Musisz grać z mistrzem Raenem to będzie carrowanko. Co możesz zrobić wg. mnie po prostu spiąć gaa" i grać dalej no i carrować noobstwo jak umiesz niby dobrze grać to jak będziesz cały czas wygrywał to w końcu odrobisz te LP i będziesz normalnie dostawać.

PS. Eryk dawno Ciebie na lolu nie widziałem

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ja mam dokladnie to samo na + dostaje po 7/12 a na - 26. Zauwazylem, ze jak dobrze bym nie gral. (Ostatnio penta katą 11:2:8) to i tak lose wygram 3 gry i przegram 1 i mam 0LP. Spadłem juz z golda do SIII. Mimo, ze w goldzie ogranialem, mialem golda IV czasami spadlem do V ale umiamlem sie utrzymac. Po tym lose streak w silverze totalnie sobie nie radze jest 3 razy trudniej wycarrowac niz w goldzie. Co robic?

Opublikowano

Trzeba się nauczyć grać, ja z brązu do platyny 2 tylko solo grałam, też dostawałam więcej -LP za przegraną niż wygraną, polecam jungle do carrowania Hecarim do Golda powinien starczyć, a później Yi, Udyr, J4, WW

Opublikowano

Trzeba się nauczyć grać, ja z brązu do platyny 2 tylko solo grałam, też dostawałam więcej -LP za przegraną niż wygraną, polecam jungle do carrowania Hecarim do Golda powinien starczyć, a później Yi, Udyr, J4, WW

Dzięki za rady, do golda mi Hecarim starczy. Szczególnie, że jestem już w platynie.

Ogólnie, to już dostaję 14LP za wina, a nie 12, podwyższa mi się. Zawsze te 3 winy i 1 lose zwiększają mi MMR. Myślę, że sobie spokojnie poradzę. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...