Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold5

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko, mam pytanie. ile gier z rzędu trzeba przegrać aby spaść z g5 do s1? mmr dosc wysokie

Opublikowano

10? myślałem, że tak z 3 :D a mmr wiem, że mam wysokie bo losuje mi platyny

Opublikowano

Aby spaść z gold 5 do silvera musisz mieć takie mmr jakie jest potrzebne aby wejść do silvera ( silvera 5 ofc )

Opublikowano

'dość wysokie'-nie da się zobaczyć swojego mmr.

Pewnie jak będziesz miał G5 0 pkt, i przegrasz z 10 rzędu to wtedy Cie zrzuci.

Teoretycznie się nie da. Op.gg jest moim zdaniem dość wiarygodne gdyż:

-Gdy wykazuje że jesteśmy PONAD swoją ligę po seriach przerzuca nas o 2 np z 5 do 3.

-Gdy wykazuje że mamy średnie mmr dla danej ligii tracimy i dostajemy mniej więcej tyle samo.

-Gdy wykazuje że mamy "elohell" tracimy więcej niż dostajemy.

@Topic.

Nie wiem jakie dokładnie mmr przysługuje do G5 ale powiedzmy że 1500, więc aby spaść do s1 trzeba mieć ~1400 i przegrać ok. 5-6 gier z rzędu.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Teoretycznie się nie da. Op.gg jest moim zdaniem dość wiarygodne gdyż:

-Gdy wykazuje że jesteśmy PONAD swoją ligę po seriach przerzuca nas o 2 np z 5 do 3.

-Gdy wykazuje że mamy średnie mmr dla danej ligii tracimy i dostajemy mniej więcej tyle samo.

-Gdy wykazuje że mamy "elohell" tracimy więcej niż dostajemy.

@Topic.

Nie wiem jakie dokładnie mmr przysługuje do G5 ale powiedzmy że 1500, więc aby spaść do s1 trzeba mieć ~1400 i przegrać ok. 5-6 gier z rzędu.

Op.gg nie jest wiarygodne. Dostaje za grę po 35 punktów a moje mmr jest równe mojej dywyzji czyli coś jest nie tak jeżeli gram powiedzmy z silverami będąc w brązie.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

'dość wysokie'-nie da się zobaczyć swojego mmr.

Pewnie jak będziesz miał G5 0 pkt, i przegrasz z 10 rzędu to wtedy Cie zrzuci.

Przegrałem około 30meczy(grałem z 3 palcami w gipsie a i tak miałem staty lepsze od 80%mojego teamu) w tym wygrywałem max 2 mniej więcej co 10lose i nie spadłem, nie jest to z góry ustalone, aczkolwiek po takim lose streaku zacząłem dostawać po 13lp+ i "naprawienie" mmr gdy jest w takim stanie to już wyższa szkoła jazdy.

Nie jest ustalone kiedy spadniesz z jednej ligi do drugiej, zależy to tylko od twojego mmr, ale żeby spaść musiałbyś je mieć niesamowicie niskie(jak dla mnie)...

Opublikowano

Mam Gold 5 0 LP. Jesli np. przegram 3 wygram 1 to za którym razem spadnę do s1?

Opublikowano

Mam Gold 5 0 LP. Jesli np. przegram 3 wygram 1 to za którym razem spadnę do s1?

Nie spadniesz

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...