Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za 100zł

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Patrze tak sobie i myślę czy zagrać sobię w jakąś nową grę . Zakładam podobne tematy w każdym dziale z grami, które mnie interesują *Nie nabijam postów* ,ponieważ chcę zobaczyć , na co najbardziej na starcie gry opłaci mi się wydać kasę.

Czy za 100 zł jako prawdziwy świeżak coś w tej grze dostanę na początek?

Jak rozpocząć grę , czym iść i w jaką stronę i co pokolei rozwijać?

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Kod zaproszeniowy? Ile za niego dostaję i co dokładnie ?

1000 golda i 7 dni premium

Opublikowano

no i dodatkowo jak po rejestracji zmienisz haslo i pprzypiszesz nr telefonu to dostaniesz dodatkowo 300 i 100 golda. Razem 400

Opublikowano

tak jak Juri ci napisał, ale jeśli ci tyle nie wystarczy to oczywiście możesz sobie dokupić coś za tą stówke..

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

To lipa... Kupisz konto premium to ci minie po 7 dniach czy coś i zostaniesz z ręką w d... A takim lolkiem 5 tier nic nie zarobisz bez premki (no chyba że 10-15 tyś. cię zadowala ). Ja ci proponuję kupić VII tier premium, a dokładniej proponuję wybrać między E-25 a SU-122-44.

vnm1k.png

Opublikowano

Duficzek, tylko ile kosztuja te oba czolgi ? Nie mam zainstalowanego wot i nie wiem czy mi starczy za te wszystkie bonusy

Kup sobie tylko e25. Lub su 122-44 jeśli wolisz Campić. Każdy z tych czołgów koszuje po stówie ;l)))

signature.png

Opublikowano

Kup sobie tylko e25. Lub su 122-44 jeśli wolisz Campić. Każdy z tych czołgów koszuje po stówie ;l)))

Nigdy w życiu E25 do zarobku. Czołg typowo do odstresowania się i głównie losuje go na VIIIt, a 150 penetracji raczej mu nie starczy.

Jak już SU-122-44.

Opublikowano

Ja bym odradzał kupowania czołgu(przez świeżaka) premium jakiegokolwiek,  a  zwłaszcza 7 tier i  8, jak już chcesz wydać tą 100 na coś w wot'cie to kup sobie konto premium na 30 dni ze 40 zł lub załaduj za cala 100 golda (kupując przy tym ta premke na 30 dni) i resztę gold trzymaj sobie, na promocjach kupuj miejsca w garażu, będziesz szybciej osiągał czołgi  i zarabiał też dobra kasę każdym czołgiem  jakim będziesz grał, kupowanie czołgu low tierowego jest bez sensu, który i tak się na gówno zda jak na początku gry nie będziesz potrzebował od razu 6 mln na czołg, a tak stopniowo będziesz klepał kasę rozwijając sobie czołgi z tieru na tier i tak w górę( low tierowym czołgiem np. 5 tieru też od razu grać nie będziesz umiał to i  kasy na tym nie zarobisz dużo większej niż na takim kv1). Moim zdaniem kupowanie czegokolwiek do gry, której się nigdy w życiu na oczy nie widziało jest irracjonalne, a zwłaszcza w wot, gdzie kasa na samym początku gry jest nawet mało potrzebna( oczywiście jakieś tam srebro trzeba mieć, które samo wpada za bitwy tylko na kupowanie czołgów wyżej tak do 5 tieru, naprawę i ammo ) od 6 tieru można myśleć nad zbieraniem większej sumy kasy i to wtedy się przydaje premka, lecz bez nacisku o czołgu premium + premka można myśleć jak się ma do kupienia pierwszą X lub się potrafi grać, co z tego, że ktoś nakupi sobie czołgów i premek na pierdyliard lat jak i tak wyciągnie z bitwy 8 tierem 30+ kredytów jak będzie grał jak warzywko i ginie po 1 minucie:D Pozdro

Opublikowano

kto wydaje kase na gry ^^

Tu chodzi mi o wydawanie kasy na gry w, które ktoś gra 1 godzinkę lub jeszcze  w nią nie grał, a obejrzał tylko jakiś filmik. Wydawanie kasy na gry to normalność:D sam nie zaprzeczę bo zdarzyło się parę razy kupić coś w grze:)

Opublikowano

kto wydaje kase na gry ^^

Cebulaku , gtfo.

Pragnę cie oświecić, że mało kto nie wydaje ani złotówki na gry.(zwłaszcza f2p)

@ autor

Masz dwie możliwości, albo wydasz na premkę plus coś (ew. VII tier), albo zatrzymasz kasę dozbierasz trochę i kupisz VIII tier.(najlepiej t34 lub lowa, te pojazdy zapewniają Ci pewny przychód kasy do końca gry)

Według mnie 2 możliwość jest lepsza m.in. dla tego, że przed wydaniem na grę zastanowisz się czy na pewno chcesz wydawać.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

najlepiej t34 lub lowa, te pojazdy zapewniają Ci pewny przychód kasy do końca gry

Oba te czołgi są słabe. T34 szczególnie. Nie polecaj tego czołgu, bo jest tragiczny i jedyną jego zaletą jest penetracja. Lew ma tylko lufkę dobrą i na tym zalet koniec. Aktualnie są tylko 2 słuszne zarabiaczki: Jagoda 8.8 i is-6.

Opublikowano

Oba te czołgi są słabe. T34 szczególnie. Nie polecaj tego czołgu, bo jest tragiczny i jedyną jego zaletą jest penetracja. Lew ma tylko lufkę dobrą i na tym zalet koniec. Aktualnie są tylko 2 słuszne zarabiaczki: Jagoda 8.8 i is-6.

Do tego można również doliczyć FCM'a 50t, ponieważ ma dobre działo, ograniczony MM do dziewiątych tierów i przede wszystkim jest mobilny jak med. Pancerza zbytnio nie ma, ale czasem coś odbija. ;)

Opublikowano

Doradzacie komuś kto jeszcze nie grał w tą grę kupowanie czołgów 8 tieru, którego nie będzie potrafić wykorzystać i zepsuje nerwy własnej drużynie będąc darmowym dmg dla przeciwnika. Potem na forum wota są tematy "dlaczego zostaje zabity po 30 sekundach, przecież mam 8 tier". Moim zdaniem chce wydać kasę to konto premium najlepsza opcja, kupi np. t34 to wyjedzie dostanie parę strzałów i wróci do garażu zarabiając wielkie gó*no a nie kasę.

Opublikowano

@KaPi666 Nie każdy. Większość Polskich czołgów to dzieła radzieckich inżynierów (poza 7TP i TKS i ich odmiany) Jakie miałby by być te czołgi? T-34P Rudy? czy T-54 Kloss?

@topic Kup premium + T-25

Bo co ci z czołgów wyższego tieru, jak nie będziesz umiał grać?

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...