Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie jak zaznaczam tą fajką AutoSmite wbudowane w bola to w grze pisze ze używam bola tylko nic sie nie dzieje gdy np. bije reda/dragona w jungli ( custom )

to nie troll jestem new

ten autosmite jest dobry nikt mnie nie z outsmituje czy jest jakiś lepszy dla free usera jak tak to linka poprosze 

kazdy sensowny post = like

Opublikowano

Nie wiem czemu Ci nie działa, grałem przed chwilą i wszystko działa jak powinno.
a co do autosmite to w bolu jest tylko ten.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

aby włączyć autosmite w grze należy trzymać ctrl lub n (w twoim przypadku moze być to inna litera). A co do smitowania to ten chyba najlepszy, wątpie żeby ktos ci coś podpierdolił

Opublikowano

aby włączyć autosmite w grze należy trzymać ctrl lub n (w twoim przypadku moze być to inna litera). A co do smitowania to ten chyba najlepszy, wątpie żeby ktos ci coś podpierdolił

a domyślne ,bo nie wiem jestem new jak cholera  5 minut temu nauczylem sie jak wlaczac bola xD

Opublikowano

CTRL jest zawsze domyslnie

gdy wciskam ctrl nic się nie dzieje

w sensie wchodze w bola co nie kilkam serach scripts zaznaczam fajeczką AutoSmite.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...