Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Za 11k boost

Chesteer88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako,że to moj pierwszy post witam wszystkich. Czytałem forum jednak nadal się zastanawiam nad wyborem samochodu kategorii S. Wybór miedzy Agera a Paganim. Co polecacie czytałem dużo opinie o jednym jak i drugim chciałbym poznać wasze opinie, którymi łatwiej wami się wygrywało, lepiej prowadziło. Czytając tematy tutaj już zdecydowałem się na Nismo i jestem bardzo zadowolony teraz przyszła pora na S. Samochodzik do wyścigów okazjonalnie drag jednak priorytetem są wyścigi.

Opublikowano

Polecam Pagani Zondę Cinque, jest to istny szatan na drogach ;) Może kąt skrętu jest nieco mniejszy niż w Agerze, lecz nadrabia V-Maxem oraz przyśpieszeniem. Dobrze się trzyma drogi i nie traci dużo prędkości na zakrętach. Agera jest dobra do dragów.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Wybierz Pagani Zondę Cinque. Dlaczego?

Dlatego, że Agera spisze się pozytywnie na wyścigach typu drag, w innych natomiast kategoriach rywalizacji będzie przegrywała.

Jeśli natomiast chodzi o Pagani - tutaj masz szerokie pole manewru, gdyż auto te doskonale spisze się zarówno na wyścigach typu drag jak i sprintach/torach (jedynym samochodem, z którym Cinque będzie miał tu problemy jest McLaren F1).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dziękuję za szybkie i konkretne odpowiedzi, wybór padł na Pagani mam nadzieję, że będę z niego zadowolony jak z Nismo. Za resztę w planach mam mr2 albo poczekam na jakieś promocje. Pozdrawiam.

PS. Jeszcze jedno pytanie jakie części montować (kolory)?

Opublikowano

Silnik - Zielony
Doładowanie - Zielony
Przekładnia - Zielony
Zawieszenie - Czerwone
Hamulce - Czerwone
Opony - Czerwone

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Na początek Cinque : )

Lecz pisać ,że problemy będą tylko z F1... Hmm jeżeli inne wozy będzie prowadził amator to pewnie :)

Ale Cinque może dostać też z Aventadorem, Super Veloce i Agerą/CCXR'em oczywiście przy pewnej wprawie ; )

Opublikowano

Na początek Cinque : )

Lecz pisać ,że problemy będą tylko z F1... Hmm jeżeli inne wozy będzie prowadził amator to pewnie :)

Ale Cinque może dostać też z Aventadorem, Super Veloce i Agerą/CCXR'em oczywiście przy pewnej wprawie ; )

Zakładając, że kierowcy będą prezentowali identyczny poziom jazdy to Cinque będzie dostawać tylko od F1.

Wiadome jest przecież, że jak nie masz skilla to nawet F1 Ci nie pomoże i przegrać możesz nawet z LFA.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Po parunastu h grania jestem bardzo zadowolony, samochód świetnie się prowadzi (choć jeszcze nie mam wszystkich części w odpowiednich kolorach), przyspieszenie i prędkość maksymalna także świetna.  Ogólnie nie mam problemów z wygrywaniem jeżeli przegrywam wina jest po mojej stronie nie auta. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i jeszcze raz dzięki za szybka pomoc. Jedyny minus to to, że traci dużo prędkości po wylądowaniu z górki ale takich tras jest niewiele a w razie czego pozostaje nitro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...