Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultimate

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie do kogo w tym roku będzie ultimate skin? Riot zmienił profilowe na facebooku na Lux. Czyżby miało to coś znaczyć? :)

Opublikowano

Wątpię, że do Lux. Chciałbym, aby wyszedł skin do Caitlyn. <3

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Wątpię, że do Lux. Chciałbym, aby wyszedł skin do Caitlyn. <3

Wychodzi już Headhunter za 975 RP. Więc odpada :)

Opublikowano

Chciałbym do Yasuo, ale do Yasuo podobno jest szansa że będzie Championship, nawalają nim na LCS + jest 1 champem w nowym roku jak Thresh i jak Riven, którzy już mają takie skiny (jakoś tak to szło...)

Chciałbym też do Orianny, mógłby być naprawdę świetny. 

Do Lux też jest możliwy

Opublikowano

Może do Luciana, rito chwali go na każdym kroku, chociaż ja chciałbym do Yasuo albo Katy <3

Lucian dostał nie dawno skina, ja obstawiam Urgota :D W końcu podobno maja zrobić reworka to i może ultimate skin będzie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

przeciez wiadomo prawie na 100% ze wyjdzie do kha

postac jest z nami 2 lata, ma 1 skina, jest bardzo popularny, zostal bardzo pozmieniany, 100% pewnosci ze do niego wyjdzie

­

Opublikowano

Ja chciałbym do soraki bo leczy albo do ryza bo fajnie ciśnie na bolu  

minionek_5956.png

Opublikowano

A ja powiem tak ...

Przed wyjsciem pulsfire ezreala byl niezly buff ( o ile dobrze pamietam) potem przed spirtguardem tez byly jakies buffy to trzeba sie popatrzec co ostatnio dostaje buffy no i moze do tych postaci :)

Opublikowano

Celuje w yasuo. Kha raczej nie, mimo malej ilości skinow. Kata cait tym bardziej odpada, miliony skinow juz maja.

dlaczego celujesz w yasuo? oprocz tego ze jest popularny reszta jest przeciwko niemu (ma dobrego skina, jest nowy, prawdopodobnie bedzie do niego skin victorius lub championship (a dlaczego to bym musial zajrzec bo zapomnialem))

trzeba brac fakty ktore mowia w prost, kha ma 2 lata i nie ma skina

zobaczycie ze bedzie do kha, ale i tak mozecie celowac tylko patrzcie na prawdopodobienstwo bo mozna latwo wybrac kilka champow do ktorych moze wyjsc ultimate

­

Opublikowano

BEDZIE DO LUX, TAKI DUBSTEPOWY.

JEJ ULTI TO BEDZIE KRUWA PROMIEN NA POL MAPY A PODCZAS PUSZCZANIA BEDZIE MUZYCZKA " DROP THE BASS" I ROZKURW DUBSTEP I PJENTAKILL.

ALBO ULT BDZIE WYGLADAC JAK KAMEHAMEHA.

ALBO DOSTANIE TAKI DUZY PISTOLET ZAMIAST ROZDZKI I BEDZIE MOGLA CIAGLE NAKURWIAC ULTEM JAK POCISKAMI

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...