Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki wolisz typ sms-shopu na serwerze?

Jaki wolisz typ sms-shopu na serwerze?  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wolisz typ sms-shopu na serwerze?

• Sms-shop na stronie internetowej
      15
    • Sms-shop z poziomu minecrafta (nie potrzeba niczego wypełniać tylko w grze wpisujesz komendę na nr. tel. i kod)
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może nie rób ItemShopu? Serwer (nie równa się, przynajmniej nie powinien) ≠ kasa z ItemShop.

Będzie lepiej dla graczy, a twój serwer będzie popularniejszy.

Jeśli już to w Minecraft bo szybciej...

Opublikowano

A może nie rób ItemShopu? Serwer (nie równa się, przynajmniej nie powinien) ≠ kasa z ItemShop.

Będzie lepiej dla graczy, a twój serwer będzie popularniejszy.

Jeśli już to w Minecraft bo szybciej...

Wiem ale chcę żeby serwer był choć trochę samowystarczalny i żebym mógł go rozwijać (mam limit pieniążków xD które mam zamiar przeznaczać na serwer a żeby było później więcej slotów to musze mieć więcej pieniążków)

Opublikowano

Oczywiście, że z poziomu strony. O wiele lepsza opcja, wygodniejsza.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

A czy w ogóle dauo by sie i tak i tak? Bo chciałem zrobić z płatności-online bo tam mają gotowe i mam wuaśnie 2 do wyboru i mam pytanie: czy by 2 sie ze sobą nie gryzły?

Opublikowano

Polecam ze strony.

Wiemy, że minecraft to dalej minecraft jakaś cofka lub coś w tym stylu ...

Opublikowano

Polecam ze strony.

Wiemy, że minecraft to dalej minecraft jakaś cofka lub coś w tym stylu ...

Nie rozumiem o co Ci chodzi

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć super SMS SHOP który działa bez problemu i jest ciągle udoskonalany i bardzo dobrym suportem polecam :

http://sklep-minecraft.pl/

Mam tam sklep już od ponad pół roku i ani razu się nie zdarzyło, że sklep nie wydał komendy na serwer.

Co do suportu to :

Nr GG właściciela i technika jest na stronie, a odpisanie na Twoje zapytanie trwa 10-20 minut. Tak samo działa w przypadku kiedy masz im jakiś pomysł aby dodać do sklepu, to też dodadzą. ( dałem im parę pomysłów i ciągle podsyłam nowe )

Jeżeli chciałbyś zobaczyć co można zrobić z tym sklepem to zapraszam na mój sklep :) Linku nie dam bo pewnie zostanie usunięty, ale znajdziesz na naszej stronie WWW który link jest w opisie

2w6ic6t.png

Opublikowano

Tak i tak najlepiej byłoby. Gracz znajdzie się taki co będzie wolał ze strony Internetowej a znajdzie się taki co będzie wolał bezpośrednio z mc. A serwer z dochodów się wyrówna jak będzie dużo graczy :D (Zależy też ile slotów bo jak 500 to nie chyba, że rozreklamowany na maxa) Jak ja miałem kiedyś serwer 45 slotów grało 45/45 inni wbić nie mogli to w jeden miesiąc zarobiłem jakieś 250 zł. A w kilka msc nie pamiętsm ile uzbierało się 700 z czymś jak się nie mylę.To były czasy z 1.5.2 :O

Kilka rang dziennie kupywali.

TYLKO NIE PATRZ NA $$$! GRACZE WAŻNIEJSI PAMIĘTAJ!

Opublikowano

Tak i tak najlepiej byłoby. Gracz znajdzie się taki co będzie wolał ze strony Internetowej a znajdzie się taki co będzie wolał bezpośrednio z mc. A serwer z dochodów się wyrówna jak będzie dużo graczy :D (Zależy też ile slotów bo jak 500 to nie chyba, że rozreklamowany na maxa) Jak ja miałem kiedyś serwer 45 slotów grało 45/45 inni wbić nie mogli to w jeden miesiąc zarobiłem jakieś 250 zł. A w kilka msc nie pamiętsm ile uzbierało się 700 z czymś jak się nie mylę.To były czasy z 1.5.2 :O

Jeżeli chce aby serwer się rozwijał i mógł zakupić pluginy/mody/lepsza maszyne to musi patrzeć na HAJS, no chyba, że to syn MAHARADŻY i ma pierdyliard dolarów to wtedy inna sprawa :P

2w6ic6t.png

Opublikowano

Ja tam bym wolał ze strony intetnetowej mógłbyś przez ten item-shop pokazać strone serwera

[url=http://www.mpcforum.pl/topic/1242542-bonzaiieu-z-modami/]
[img=https://imagizer.imageshack.us/v2/512x256q90/673/d2a9f6.png]
[/url]

Opublikowano

Nie jestem jakimś nie@o%ebanym dzieckiem które myśli że zbije na serwerze MINKRAFT pier&yliard hajsu

Jeżeli chce aby serwer się rozwijał i mógł zakupić pluginy/mody/lepsza maszyne to musi patrzeć na HAJS, no chyba, że to syn MAHARADŻY i ma pierdyliard dolarów to wtedy inna sprawa :P

No a jak, mój ojciec s#a hajsem

Opublikowano

zrób na stronie i w minecrafcie każdy będzie zadowolony :)

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...