Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wasze pomysły na unikalny i oryginalny serwer Minecraft.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jako że iż znudziły mi się te typy Survival, FreeBuild, PVP... i w kółko to samo.

Postanowiłem stworzyć oryginalny i unikalny serwer minecrafta. Będzie on CAŁKOWICIE wyróżniający się od innych.

I teraz pytam Was, jaki serwer chcielibyście zobaczyć na polskiej scenie minecrafta?

Pamiętajcie, nie patrzcie na pluginy czy trudność wykonania, pluginy potrafię pisać, więc nie ma problemu.

Chcę poznać Wasze pomysły na serwer. Co Wy byście chcieli ? :)

Proszę pisać według tego szablonu, bardzo mi to pomoże :)

Nazwa typu: 
Szczegółowy opis:
Ewentualne pluginy z bukkit.org:
Twój nick w minecraft: (do przyznania nagrody )

Pozdrawiam!

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

nazwa:Rpg

opis: Serwer rpg na modach,nowe craftingi,questy,ladna mapa. Fajnie bylo by gdybys wlasnie dodal mody ktore umila rozgrywke.Mozesz tez zrobic takie miasta kilka i tam inne questy moze jakies smoki :D potwory z itemami nowymi i takie tam :D

Pluginy Poszukaj sobie :D

Nick: Taki jak tu

Opublikowano

Bez sensu ten temat! I co ty myślisz ? Że ktoś co wymyślił autorski tryb, poda ci pomysł abyś ty ciągnąl $$ ?

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Opublikowano

@maroSSs Może jest ktoś taki idiotyczny i na przykład napiszę

nazwa: SURVIVAL 
opis: SuRvIvaL z klasami.. 
Pluginy: ...
Nick: ...

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Nazwa typu: Mody
Opis:Serwer na modach. Taki for fun.

Pluginy: niepoczebne, ew. jakiś na /home

Nick z MC: na PW w razie wygranej

Opublikowano

Cześć,

Jako że iż znudziły mi się te typy Survival, FreeBuild, PVP... i w kółko to samo.

Postanowiłem stworzyć oryginalny i unikalny serwer minecrafta. Będzie on CAŁKOWICIE wyróżniający się od innych.

I teraz pytam Was, jaki serwer chcielibyście zobaczyć na polskiej scenie minecrafta?

Pamiętajcie, nie patrzcie na pluginy czy trudność wykonania, pluginy potrafię pisać, więc nie ma problemu.

Postanowiłeś stworzyć unikatowy serwer minecrafta, lecz nie wiesz jak on wygląda.

Powiedzmy prawdzie w oczy - chcesz zrobić coś, czego tak na prawdę nie jesteś pewien.

Co do serwera, cóż... może autorskie mody? ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Bez sensu ten temat! I co ty myślisz ? Że ktoś co wymyślił autorski tryb, poda ci pomysł abyś ty ciągnąl $$ ?

A ten tylko o hajsie... mi najbardziej zależy na radości graczy, i chcę się dowiedzieć w co by chcieli pograć! Kurde no nie mogę... jak zwykle, hejt hejt hejt... co za ludzie

Dobra, od hejterów nie chce pomocy. Dobranoc.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@dodu1223 chcesz taki serwer ? Prosze : xxx  nie ma Questów miast ale są moby lvl i punkty do rozdawania w sile itp .  pracuje wlasnie nad takim serwer RPG

@SloowPL taki serwer był ja miałem taki serwer Surv + klasy wojownik łucznik itp  i jeszcze moby

@AdamGrzegorz mam do ciebie Dilla pisze całkiem dobre skrypty i mam ORGINALNY pomysl na serwer : będzie on wciągający . Zainteresowany ? Pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...