Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gragas - Co powinieneś wiedzieć i jak powinieneś grać.

`MoMo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

610711404912824923831.png

A więc tak... Gragas jest sympatycznym grubaskiem z jakiejś tam miejscowości.

Dzięki swojej obronie jest wytrzymałą postacią do tego zadaje olbrzymie obrażenia AP.

Najlepszą opcją dla niego jest gra na środkowej alei, czyli na MIDzie.

Podobno Gragas początkowo miał być jako tank, ponieważ ma dużo HP

i w proponowanych itemkach występował np. Warmog czy Omen...

362381405007464923831.jpg

389821405007464923831.jpg

Poradnik wykonałem JA i zastrzegam sobie do niego prawo. Zajęło mi to trochę czasu więc do doceń ;-)
Poradnik będzie aktualizowany z biegiem czasu.
Poradnik by: `MoMo
Ostatnia aktualizacja: 10 lipca.

Opublikowano

już gdzieś to widziałem.... obstawiam że kopia

hmmm. imo gorzej być nie może. mam statystyki oraz max skilli, jej ^^. tyle wygrać. gdzie build? masterki? runy? nie ma tu nic co może się przydać w grze... max skilli jest również lekko skopany gdyż na nim można maxować dosłownie wszystko. grając w jungli maxuje W lub E, nie Q. grając jako tank maxuje W. co mnie to że piszesz AP... nie ważne. podaj wszystkie możliwości a nie tylko ,,op'' w bronze

rbd2t1.png

Opublikowano

Jak mi takie gdzieś znajdziesz to spełnię twoje wszystkie marzenia :D

Nie ma czasu na więcej info. Jest napisane, że "Poradnik będzie aktualizowany z biegiem czasu." także luz ;-)

Opublikowano

Jak mi takie gdzieś znajdziesz to spełnię twoje wszystkie marzenia :D

Nie ma czasu na więcej info. Jest napisane, że "Poradnik będzie aktualizowany z biegiem czasu." także luz ;-)

To go zaktualizuj bo widocznie utknąłeś w drugim sezonie.

a.a...a...ahaaaa dobra, ikonka pod avatarem wszystko tłumaczy. Ty chyba nawet nie wiesz jakie gragy ma dmg..

Opublikowano

Głupi bronzie teraz full ap gragas ssie. Albo zrób poradnik od nowa albo wypierdalać do kosza

Opublikowano

@Rogers, tylko mnie nie zjedz  :O  Pochwalisz się swoją dywizją?

Poradnik dla tych co chcą się czegoś dowiedzieć. Jesteś "mądrzejszy" to wypierdalaj -,-

Opublikowano

xDDDDDDDDDDD boki zrywać. gragas już raczej nie nadaje się na mida xDD zdecydowanie lepiej się sprawuje jako support, tudzież top lejner, w ostateczności jungler. buduje się go bardziej pod "tanka" niż full ap xD właśnie po tym reworku gragas ma spełniać swoją pierwotną role, a nie napierdalać full ap jak 2 sezony wcześniej xD a poradnik ogólnie bardzo ładny, przejrzysty, zasłużone 2/10

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...