Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V pytania odnośnie dodatków

Pokplas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam zamiar kupic GTA V. Czy są jakies "dodatki" , "premium", ktore musze dokupic czy cos zebym posiadal wszystkie mozliwe funkcje gry itp.?

P.S fajna gierka? ;p

I lepiej kupic na pc czy ps3?

btw. w empiku lub mediamarkt itd. nie ma wersji na PC? wtf?

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Siemano mam zamiar kupic GTA V. Czy są jakies "dodatki" , "premium", ktore musze dokupic czy cos zebym posiadal wszystkie mozliwe funkcje gry itp.?

P.S fajna gierka? ;p

I lepiej kupic na pc czy ps3?

btw. w empiku lub mediamarkt itd. nie ma wersji na PC? wtf?

Premiera GTA V na PC ukażę się dopiero jesienią tego roku, jeżeli masz konsolę to polecam kupić wersję na konsolę, (na PC będzie miała gigantyczne wymagania sprzętowe). 

Czy gierka fajna?  Według mnie tak, ale czy tobie się spodoba to musisz sam sobie odpowiedzieć grając w nią. Jeżeli jesteś fanem tej serii to na pewno ci się spodoba. Pozdrawiam i życzę miłego grania po zakupie.

Opublikowano

Dodatkiem może być wersja kolekcjonerska gry, bo dodaje niby jakiś pojazd. Reszta aktualizacji jest darmowa.

A na PC gra jeszcze nie wyszła, więc.. kupuj na PS3 ;)

Opublikowano

Premiera GTA V na PC ukażę się dopiero jesienią tego roku, jeżeli masz konsolę to polecam kupić wersję na konsolę, (na PC będzie miała gigantyczne wymagania sprzętowe). 

Czy gierka fajna?  Według mnie tak, ale czy tobie się spodoba to musisz sam sobie odpowiedzieć grając w nią. Jeżeli jesteś fanem tej serii to na pewno ci się spodoba. Pozdrawiam i życzę miłego grania po zakupie.

Nie oceniaj jakie gra będzie miała wymagania, bo tego jeszcze nie wiadomo. Jeśli masz w miare dobry komputer to wolałbym osobiście pograć na PCcie niż na konsoli.

Poczekaj do premiery gry na PCta i wtedy się zastanów.

Opublikowano

Nie oceniaj jakie gra będzie miała wymagania, bo tego jeszcze nie wiadomo. Jeśli masz w miare dobry komputer to wolałbym osobiście pograć na PCcie niż na konsoli.

Poczekaj do premiery gry na PCta i wtedy się zastanów.

Nie oszukujmy się i nie udawajmy niewiadomo kogo, ponieważ możemy sobie nawet teraz zdać sprawę jakie będzie miało wymagania, sądząc po grafice etc. Miejmy tylko nadzieję, że będzie lepiej zoptymalizowane niż GTA IV.

A co do tematu to jeżeli nie chce ci się czekać na premiere na PC to osobiście polecam ci kupić wersję na konsolę, a w szczególności na ps3 gdzie masz darmowy internet przez WiFi i możesz śmiało grać online. To tylko i wyłącznie twój wybór.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...