Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na internecie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Bardzo mnie to ciekawi czy na internecie mogę zarobić jakąś kasę ;)

Tylko żeby to nie był youtube. Myślałem nad tym ale niestety nie mam głosu ani internetu ;/

W sensie na tyle dobrego:D To znaczy... ee... Radiówka, sami rozumiecie.

Nie jestem też pełnoletni także praca raczej nie wchodzi w grę.

To może zabawne ale potrzebuję około 40 zł miesięcznie.

Da się gdzieś tyle chociaż wyrobić? Przy jakimś *nie-ogromnym* wysiłku?

Mam nadzieję, że dacie radę coś poradzić ;)

Dzięki, pozdrawiam.

4043121350.png

Opublikowano

40 złotych miesięcznie to nie problem

Jest wiele sposobów na zarabianie w internecie:

-klikanie w reklamy (tutaj bez poleconych nie zarobisz dużo, ale 4 dychy powinieneś dać rade)

-PPA

-PPD

-Inwestycje (HYIP itp)

-Programy partnerskie, własna strona www

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na mittcoins pobierasz apki na androida i dostajesz z tego hajs, spokojnie +40.

Żeby z tego było 40 złotych miesięcznie to by musieli bardzo często dodawać nowe oferty. I nie zawsze zaliczają pobrania, a to jest drobne utrudnienie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

40 złotych miesięcznie to nie problem

Jest wiele sposobów na zarabianie w internecie:

-klikanie w reklamy (tutaj bez poleconych nie zarobisz dużo, ale 4 dychy powinieneś dać rade)

-PPA

-PPD

-Inwestycje (HYIP itp)

-Programy partnerskie, własna strona www

Co to jest PPA i PPD? Klikanie w reklamy, hmm. Znasz jakieś strony na których można zarabiać w ten sposób? ;)

A na mittcoins to dokładnie na czym polega i czy potrzebny jest wkład własny?

4043121350.png

Opublikowano

Co to jest PPA i PPD? Klikanie w reklamy, hmm. Znasz jakieś strony na których można zarabiać w ten sposób? ;)

A na mittcoins to dokładnie na czym polega i czy potrzebny jest wkład własny?

PPA polega na tym, że wrzucasz plik na hosting, a jak ktoś chce go pobrać to musi wypełnić oferte (zazwyczaj jest to zapis do płatnej subskrybcji sms), jak już ktoś to zrobi to ty dostajesz zazwyczaj 1-5$ to zależy od oferty.

PPD polega na tym że wrzucasz plik na hosting i dostajesz kase za 1000 pobrań (tutaj już nie trzeba wypełniać żadnych ofert), stawki są dużo mniejsze niż na PPA i zależą od rozmiaru plików.

A mintcoins to aplikacja na Androida, w której dostajesz kase za pobieranie różnych aplikacji.

Na moim profilu masz link do mojej strony internetowej na której masz wypisanych dużo różnych serwisów na których można coś zarobić.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To PPA i PPD odpada, 1000 pobrań to nieosiągalne, to drugie także;/ Na telefon mógłbym ściągać te aplikacje. One są darmowe i ile mniej więcej zajmują? Skąd je ściągać. Ile można na tym zarobić i czy dużo czasu na to trzeba poświęcić? A za klikanie w reklamy? ;)

4043121350.png

Opublikowano

To PPA i PPD odpada, 1000 pobrań to nieosiągalne, to drugie także;/ Na telefon mógłbym ściągać te aplikacje. One są darmowe i ile mniej więcej zajmują? Skąd je ściągać. Ile można na tym zarobić i czy dużo czasu na to trzeba poświęcić? A za klikanie w reklamy? ;)

W PPD dostajesz kase za każdo pobranie, tylko stawki są wyświetlane jako .../1000 pobrań.

A mintcoins to aplikacja na androida - masz ją w Google Play. Jak chcesz to z moim kodem polecającym dostaniesz chyba 10 centów na start czy jakoś tak. Minimum do wypłaty to 1$ na Paypala. Wypełniasz w tej aplikacji oferty polegające na pobieraniu różnych aplikacji na telefon - za pojedyńcze możesz dostać nawet pół dolara, jednak nie zawsze pobrania są zaliczane.

A za klikanie reklam dostajesz zazwyczaj 0,001-0,01$ za każde kliknięcie. Na jednej stronie masz około 5 centów dziennie. Jak klikasz na kilku stronach to możesz spokojnie ponad dolara zarobić dziennie. Tylko zanim dozbierasz do minimum wypłaty to może ci to zająć nawet kilka miesięcy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Czyli odpada :/ Przeglądam właśnie oferty z twojego linku i myślę że Marketagent.com ciekawie wygląda. Jaki jest tu haczyk? Bo niemożliwe żeby od 1 ankiety dostawać 1 euro.

4043121350.png

Opublikowano

Czyli odpada :/ Przeglądam właśnie oferty z twojego linku i myślę że Marketagent.com ciekawie wygląda. Jaki jest tu haczyk? Bo niemożliwe żeby od 1 ankiety dostawać 1 euro.

Na Marketagent od paru miesięcy nie dostałem żadnej ankiety.

Bardziej ci już polecam MyIyo chociaż minimum jest wysokie.

A haczyków przy takich ankietach nie ma.

Po prostu jakaś firma płaci stronie za to żeby znaleźli np. 1000 osób do wypełnienia ankiety na jakiś temat. Nie zawsze jesteś przyjmowany do ankiety bo poszukują do badania np. osób w wieku 40+

Ankiety trwają po 10-30 minut więc 1 euro to odpowiednia stawka. Ja miałem ostatnio ankiete w której pokazywali mi jakieś reklamy które widziałem w telewizji i miałem ocenić czy reklama zachęciła mnie do kupienia produktu itp. Firmie takie informacje są potrzebne więc wydają na to troche pieniędzy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Gadajcie tu ;D

W ostatnim czasie również interesowałem się tym tematem lecz z troszkę większymi sumami ;)

Nic jeszcze na tym nie zarobiłem ale to dlatego, że jakoś nie było czasu. ( link Ci wyślę )

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Dzięki wielkie. Boję się tylko, że na niektórych ofertach muszę podawać adres zamieszkania. Jeszcze przyślą mi coś i każą ża to płacić ;D

4043121350.png

Opublikowano

Ja zaczynałem bez inwestycji i też dało rade tylko trzeba mieć trochę determinacji bo przez pierwszy tydzień trochę ciężko idzie. Teraz zarabiam około 1.5$/dziennie po okresie 1.5 miesiąca. Może i nie dużo ale ważne jest to że na tej stronie konto można cały czas rozwijać. Stawki polecam sprawdzić np tutaj : https://www.google.pl/search?q=paidverts&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=TlK9U_DbDsj44QSH5ICIDQ&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1517&bih=714&dpr=0.9

Opublikowano

PaidVerts.

Mi już przychodzi dziennie kilkanaście reklam po 0.10$ i kilka po 0.50$ - 1$.

Oczywiście najlepiej jak uzbierasz jakoś 30zł, zainwestujesz, a za miesiąc wypłacasz kilka dyszek i tak co miesiąc.

Polega to na tym - przychodzi Ci reklama, klikasz kopiujesz tekst, czekasz 30 sekund i masz kasę. (podczas 30 sekund nie musisz patrzeć na reklamę).

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

PaidVerts.

Mi już przychodzi dziennie kilkanaście reklam po 0.10$ i kilka po 0.50$ - 1$.

Oczywiście najlepiej jak uzbierasz jakoś 30zł, zainwestujesz, a za miesiąc wypłacasz kilka dyszek i tak co miesiąc.

Polega to na tym - przychodzi Ci reklama, klikasz kopiujesz tekst, czekasz 30 sekund i masz kasę. (podczas 30 sekund nie musisz patrzeć na reklamę).

Lepiej to reinwestować, niż wypłacać, a wtedy zarobki z każdym dniem będą coraz większe.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...