Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program skrypt oceniajacy zdjecia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanko czy posiada ktos program ktory by ocenial zdjecia

SS: http://scr.hu/1aci/faf8d

Na stronie jest zabezpieczenie anty spamowy czyli trzeba wpisac kod jak sie oceni 10 zdjeci

Dobrze by bylo zeby to zabazpieczenie jakos oszukiwal

Moge zaplacic za owy program

Pozdrawiam

miravo2.png

Opublikowano

No dobra, ale z jednego konta mozna glosowac ile sie chce, czy jest limit?

Jakie to zabezpieczenie, reCaptcha?

Jesli reCaptcha to oszukac sie nie da, mozna albo rozwiazywac recznie albo uzyc platnych zewnetrznych serwisow(np. decaptcher, deathbycaptcha, 9kw,antigate).

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Te captcha są strasznie proste do odczytania na tym serwisie, oraz przyjmuje dobre błędy. Widziałem gdzieś właśnie skaner słów, i wydaje mi się, że zadziałał by on na tym serwisie.
Wiem, że się spóźniłem, ale może komuś się przyda ta informacja ;D.

Ja w sumie nie jestem za botowaniem serwisu, który wszystko robi tak naprawdę dla nas, można uczciwie zapracować na swoją walute w grach, a my jeszcze chcemy więcej, szybciej. Jest to moim zdaniem kradzież, bo ktoś inny np. zapłaci za walute 100 zł, a my w 3 dni mamy kasy za 5k zł. Jest to trochę nie fair.
Dobrze wiem, że strona zyskuje więcej niż my, ale my też zyskujemy, i nie trzeba wcale nic botować, hackować.

Tyle z mojej strony, pozdrawiam leniwców.

Opublikowano

Te captcha są strasznie proste do odczytania na tym serwisie, oraz przyjmuje dobre błędy. Widziałem gdzieś właśnie skaner słów, i wydaje mi się, że zadziałał by on na tym serwisie.

Wiem, że się spóźniłem, ale może komuś się przyda ta informacja ;D.

Ja w sumie nie jestem za botowaniem serwisu, który wszystko robi tak naprawdę dla nas, można uczciwie zapracować na swoją walute w grach, a my jeszcze chcemy więcej, szybciej. Jest to moim zdaniem kradzież, bo ktoś inny np. zapłaci za walute 100 zł, a my w 3 dni mamy kasy za 5k zł. Jest to trochę nie fair.

Dobrze wiem, że strona zyskuje więcej niż my, ale my też zyskujemy, i nie trzeba wcale nic botować, hackować.

Tyle z mojej strony, pozdrawiam leniwców.

Nawet nie wiesz ile trzeba by było się bawić na te 5k. Jak jechałem na swoim bocie to po dwóch dniach nie miało to już sensu bo wyświetlono 60 na 100 zdjęć które juz wcześniej ocenilem. A za ocenę 2 raz nie zalicza nam. Po pewnym czasie wszystkie zdjęcia byłyby ocenione ostrzega by było szukać nie wiadomo ile tego które nie jest jeszcze ocenione. Dużo z tego by się nie zarobilo.
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...