Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zmiana regulaminu.

Konuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie tej sugestii. 

Wiele osób na forum dodaje takie posty:

1. Dlaczego nie myjesz rąk po sikaniu ( było słychać na jednym ze streamów, jak byłeś w kiblu i spuściłeś wodę a potem od razu wyszedłeś bez umycia rąk )

2. Czy szanujesz papieża karola, który został człowiekiem, jaki masz stosunek do zarzucanych mu zbrodni popełnionych podczas 2 wojny światowej? na twoim strimie kilkukrotnie były dotacje obrażające bolka

3. Ile ważysz

4. Czy masz stulejke
by dordo12 aka gimbus2000

Czy to normalne? Mnie to osobiście obraża, ponieważ jestem katolikiem. Jest to obraza papieża Polaka. Każdy ma prawo do swojej wiary i nikt tego nie może negować, ale nie rozumiem jednego. Takie forum dorosłe, a nie umieją uszanować czyjejś religii? Pewnie sami (oni) są katolickimi trollami, którzy pewnie podchodzą do bierzmowania, ale chcą się popisać na forum przed innymi gimbopałami. Proszę o dodanie jakiegoś podpunktu w regulaminie, który, by wykluczał takie zachowania.
Pozdrawiam

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Może źle zinterpretowałem, ale tu chodzi głównie o obraze danej wiary lub obrazę użytkownika/członka na podstawie jego wierzenia. Dzięki ;)

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

"Czy to normalne? Mnie to osobiście obraża, ponieważ jestem katolikiem."

A mnie obraża to, że nie obcinasz włosów, a ja jestem fryzjerem i co teraz?

Wszystko jest dozwolone jeśli nie przekracza się pewnej granicy ^^, przecież nikogo nie obraziłem tylko zadałem podchwytliwe pytanie tak, jak robią to chociażby media.

Jestem Przeciw

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...