Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niezły kawał - Matce / Młodszej siostrze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znacie może jakieś naprawdę dobre kawały za które nie trzeba będzie płacić dużych pieniędzy ani żeby nikt nie pojechał do szpitala? :X
Jeżeli jakieś macie, piszcie w komentach + jak je zrobić;d

Opublikowano

woda , soda oczyszczona i jajko po kider niespodziance. Wlewasz zamykasz trzesiesz stawiasz i spierdalasz

to już lepszy efekt ma cola+ mentos

Ewentualnie świeczka z saletry. 

Deus vult

Opublikowano

Ale cola i mentosy i nie zostawiają sladów wygladajacych jak sperma xD

Proszki swędzące nie trza tłumaczyc

lub pieniąca sie solniczka

Aby przygotować to doświadczenie potrzebe nam będą: 
-Solniczka 
-Proszek do pieczenia 
-Bibuła 
-Sok z cytryny 

Do 1/3 objętości solniczki wlewamy sok z cytryny. Następnie wkładamy bibułę tak, aby nie dotykała soku. Na bibułę sypiemy proszek do pieczenia i znów warstwa bibułe. Wszystko zaciskamy pokrywką od soliczki. 
Gdy solniczka zostaie odwrócona zacznie wydzielać się piana

LUB 

Bierzecie KMnO4(dostępny w aptece, ok 1,70 zł. za 3g) i nasypujecie na przykład na suchą gąbkę w szkole... dyżurny bierze gąbkę i idzie zmoczyc, po czym zostaje mu brązowe zabarwienie skóry trudne do zmycia 

Albo wlej do kibla płyn do naczyn duzo piany bedzie

Lub podpadl dłon 

-dezodorant w sprayu ( ja uzywam adidas)  albo zmywacz do paznokici

- zapalniczka lub jakiekolwiek zrodło ognia 
sposob wykonania : 
psikasz sobie na otwartą dłon duzo sprayu i podpalasz oczywiscie podalem jak mozna zrobic w najprostrzy sposob (chyba każdy ma dezodorant) icon_wink.gif ale mozesz stosować inne rzeczy np. Alkohol 98%, benzyna do zapalniczek

Skopiowane

Opublikowano

@JaJestemKuba weź mnie nie obrzydzaj ;/

Co do żartów to wysyp mąkę albo coś podobnego do suszarki. Po włączeniu elekt super a włosy osoby która użyła suszarkę bezcenny xD drugie co możesz zrobić to zamień sól z cukrem xD

@EDIT:
@DOWN:
WT* - przecież z tego co wiem to autor tematu to mężczyzna (po nicku widać) a ty z ciążą wyjeżdżasz. Nie no odlot.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Tak wiec robisz tak, idziesz do apteki kupujesz środki przeczyszczające, po czym dosypujesz komuś do picia/jedzenia, ważne abyś miał folie przezroczysto w domu idziesz do łazienki owijasz sedes folią tak idealnie aby nie było widać że coś tam jest, osoba po zażyciu środków będzie tak spieszno ze nawet nie zauważy tej foli i jak wszystko dobrze pójdzie to się ubrudzi :D

Opublikowano

"Mamo... wygląda na to, że będę ojcem..."

xD

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...