Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za samo logowanie się przez kamermoda

kox444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy możliwe jest dostania bana za samo granie na kamermodzie? Nie używanie żadnych hacków tylko po prostu logowanie się przez niego. Robiłem tak ostatnio i teraz się zastanawiam. Na główną postać mam osobny folder z którego nie loguje się na postacie na których używam hacków. Mam się o co bać?

Opublikowano

Nie dostaniesz bana za samo logowanie, w sumie, za cheatowanie tez nie dostaniesz, bo 90% graczy cisnie na modzie i nikt bana nie dostaje xD

Opublikowano

Aha dzięki. I tak chyba zacznę logować się przez normalnego clienta.

A za sh i ghost mode na innym koncie mogę dostać? Tzn. włączałem sh zanim zginąłem i potem latałem sobie na speed hacku w ghost mode.

Opublikowano

Dostaniesz, jeżeli Cie o 12:11 lub 13:11 złapie HS to dostaniesz ;)

Opublikowano

Jeśli bota masz przez kamera a główną postać na cliencie zwykłym, to główna postać nie dostanie bana :) to w ogóle nie idzie w parze :D

Opublikowano

Jeśli bota masz przez kamera a główną postać na cliencie zwykłym, to główna postać nie dostanie bana :) to w ogóle nie idzie w parze :D

Jeżeli mają wspólne maila to główne konto też dostanie bana ^^.

Moim zdaniem jeżeli chodzi o bocenie w m1/m2 to nie ma problemu. Przykładowo w Dolinie już są "lepsze" zabezpieczenia, bo nie można używać tp :)

Tak przy okazji, to za jednorazowe użycie hacków nie powinieneś dostać bana. GM musi raczej złapać delikwenta na gorącym uczynku. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak masz bota działającego przez moda

i postać glowna ktora stoi i jest uruchomiona przez oryginalnego klienta

To zastanów się czy aby nie jest tak że oba konta mają ten sam nr ip ???

I lecą banki po kilka ponieważ gm widzi bota ogląda na jakim ip działa i banuje wszystkie postacie na tym ip :/

Tak jest poprostu szybciej dla niego usuwać boty ;p

Powiązanie postaci to się zwie

Opublikowano

Kiedyś do mnie gm napisał, że mnie zbanuje po czym to zrobił.  Miałem kilka dropków postawionych, zbanował jednego  reszta dalej dropiła.  Bardziej obawiałbym się sprawdzania logów.

Opublikowano

I lecą banki po kilka ponieważ gm widzi bota ogląda na jakim ip działa i banuje wszystkie postacie na tym ip :/

GM nie banuje na IP nigdy więc nie wymyślaj tylko na maila wszystko leci ;)

Opublikowano

GM nie banuje po IP !! Ludzie tyle razy były te tematy wałowane na MPC. Dostałem rok temu bana na konto za fb i od razu zbanowali mi jeszcze jedno moje konto + 2 konta kolegi. Na tych 3 kontach które dostały "rykoszetem" nie używałem hacków, a jednak dostały bana ponieważ na nie bardzo często przekładałem rybki przez handel. Tak więc to sie zwie powiązanie konta

Opublikowano

popatrzcie sobie na youtube jak gm-ka banuje boty

Nie jest to pl tylko priv ale myślę że narzędzie ma to samo konsola gm

Niestety kulis pracy gm-ów polskiego matka nie ma ale mam wrażenie że glupsi nie są od gm-ów na serwerach prywatnych

Osobiście dostałem 4 bany jednocześnie jakieś 3-4 dni temu koło 20:00

Postacie rozrzucone po różnych ch i miejscach

Napewno to zależy od gm-a czy mu się chce czy nie i czy jest nadgorliwy czy nie ;)

No i czy ma wiedzę jak to zrobić czy nie ;p

Aaa zapomniałem dodać to były wszystkie postacie które aktualnie bocily i jedną z której wywalalem właśnie itemy na szczęście wywalilem wszystko ;) i banik na całość

Oczywiście rozne emaile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...