Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jeżeli ktoś jest zainteresowany, to właśnie powstało wsparcie wersji polskojęzycznej wersji gry Globalnego Warrock'a.

Zarówno gra, jak i strona została spolszczona.

Dodatkowo updater/downloader (Patcher) został zmieniony na nowy wygląd.

Oto dokładna lista zmian :

(w skrócie)

• Obsługa dodatkowych języków: Polskiego i Włoskiego
  • Nowa mapa: Venezia CQC  (Explosive / Free for All)
  • Nowa Postać : Erik
  • Nowy Interfejs Użytkownika

Szczegóły :

Obsługa dodatkowych języków: Polskiego i Włoskiego

Polscy i Włoscy żołnierze, bagnet na broń i do walki! War Rock jest teraz dostępny w waszych ojczystych językach. Po prostu zaktualizujcie klienta gry i włączcie ją w waszym preferowanym języku.

Nowa mapa: Venezia

965841404899487163975.jpg

Ta wspaniała mapa ma miejsce w jednym z najpiękniejszych miast Europy. Tylko nie zapomnij, że to nie wakacje! Weź broń do ręki i skorzystaj z wielu taktycznych miejsc, które Wenecja ma do zaoferowania! Mapa trafia do gry wraz z 50% bonusem do PD!

Nowa Postać

732921404899526163975.png

Erik – Nasza włoska postać już jest! Ta postać została nazwana przez członka naszej społeczności „Aptoide11”. Pakiet zawiera permanentną postać i części na 30 dni.

Nowy Interfejs Użytkownika

674181404899594163975.png

Oto najważniejsze zmiany, które zaszły wraz ze zmianą interfejsu:

• Możesz teraz znaleźć wszystkich swoich znajomych i członków klanu w oknie wyboru pokoju.
  • Przeglądarka pokojów pozwala Ci teraz na bezpośredni wybór strony, zamiast pozwalać tylko na przejście do następnej i poprzedniej strony.
  • Wszystkie wydarzenia można teraz znaleźć w oknie informacji o wydarzeniach.
  • Możesz teraz zapraszać graczy do swojego pokoju wybierając ich nazwę z listy znajomych, klanowej lub poczekalni.
  • Możesz teraz dołączyć do gry znajomego klikając na jego nazwę i wybierając „Dołącz do znajomego” z rozwijanego menu.
  • Sklep ma teraz sekcję pakietów i pokazuje trzy przedmioty w rzędzie.
  • Okno ekwipunku ma teraz zakładkę nadawczą, która pozwala Ci na zmianę pomiędzy ekwipunkiem a skrzynką.
  • Nowy interfejs oznacza także nowy program startowy.

Włącz grę i zobacz, czy Ci się podoba!

Wszelkie informacje będę się starał na bieżąco aktualizować.

Więcej informacji, oraz dokładne informacje dotyczące gry i aktualizacji :

http://pl.warrock.nexoneu.com/
http://pl.warrock.nexoneu.com/News/Update#/View/452/1/Aktualizacja-Nowy-Interfejs-Charakter-Mapa-i-obsluga-jezyka/title/

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Jak dasz wszystkie notki w sprawie całej aktualizacji jakie się pojawią to podepnę temat :)

Na razie czekamy :ninja:

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Woow, jestem pod wrażeniem.

Wczoraj zaktualizowałem, pograłem chwilę i działa świetnie - 0 lagów!

Dzisiaj wbijam o ładny patcher.

No nieźle.

BTW, wytłumaczy mi ktoś co zrobili że nie ma lagów?

To jest cała informacja:

http://pl.warrock.nexoneu.com/News/Update#/View/452/1/Aktualizacja-Nowy-Interfejs-Charakter-Mapa-i-obsluga-jezyka/title/

Hejo

Opublikowano

Temat poprawiłem. Jak jakieś niedociągnięcia to piszcie :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Temat podpięty, ale z updatu jest beka lvl hard. Najbardziej dobija mnie eryk oraz polski język ... No i wszystkie bornie na 8th sa zbugowane.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Osobiście to nie trawię polskiej wersji, bo wygląda po prostu dziwacznie ^^

Nowy interface też jakiś taki ....

Opublikowano

czemu mnie wywala z gry? zaloguje sie na konto wybieram server i wywala mi gre ocb ?

Następnym razem załóż temat.

Co do problemu jest to wina po stronie Nexona. Jak założysz nowe konto powinno działać.

MAL

Opublikowano

Info to zostaje do kolejnej większej aktualizacji. Taka przestroga :)

Zaraz dodam to co się zmieniło dzisiaj.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...