Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fizz Fun House, help!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze skryptem Fizz Fun House, otóż nie działa mi full combo, które mam ustawione na spacje, niby postać podąża za kursorem w momencie kliknięcia, lecz kiedy podejdę do przeciwnika to combo się wyłącza i nic się nie dzieje, tak jakby cały skrypt się wyłączył. Pomóżcie proszę :(

Opublikowano

cracked nie działają ani jakieś enforce.

Kup płatną wersje.

@1373230489-U611928.pngPégás xD nie korzystam z cracków ani enforce ot nie wiem ;(. ale najlepsze wyjście to kupić skrypta i będzie działać.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

sam nie działasz :)

Czyli jest jakieś wyjście? Skrypt w grze działa normalnie, i Lane Pushing i inne tylko to combo nie działa.. :/

Opublikowano

mój koelga wczoraj miał to samo z katariną sinister blade. Nie działało mu combo i haras, a reszta tak :D. To jest jakiś problem ze skryptem, przeinstalował i zaczęła mu działać

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

użyj fixu treesa. niby załatany bol ale na velkozie i lux mam ten sam błąd

ps enforce czy crack? bo to też ma znaczenie. na enforce fun house i bothappy nie działa (bynajmiej ja nie wiem jak scrackować hiwd locka). miłego dnia

rbd2t1.png

Opublikowano

użyj fixu treesa. niby załatany bol ale na velkozie i lux mam ten sam błąd

ps enforce czy crack? bo to też ma znaczenie. na enforce fun house i bothappy nie działa (bynajmiej ja nie wiem jak scrackować hiwd locka). miłego dnia

enforce, dzięki za cenne wypowiedzi, spróbuję tego fixu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...