Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pay2Win

syfek200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy was też wkurza jak ludzie są noobami i kupują VIPy tylko po ty by byli "lepsi".

Mnie osobiście tak wku*wia, najbardziej na hypixelu albo na innych wielkich minigajmach co wydają te 150$ tylko po to by byli lepszymi noobami.

Opublikowano

Powiem tyle, że jeśli ktoś nie umie grać to nawet jakby kupił wszystko co możliwe za 200$ to i tak nie będzie lepszy od osoby ze skillem. Przykładowo na serwerach survival/gildie ktoś kupi pełno rzeczy, ma full set etc. to przecież można go zaatakować w 6 - 7, nie :P? Wtedy nie będzie miał szans.

Opublikowano

ujowypost.jpg Jak ktoś kupuje VIP'a to oczywiście po to by być lepszym i za to płaci normalne pieniądze , jeżeli takie osoby cie denerwują to kup również i bądź po prostu lepszy od nich :ninja:

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Jeszcze zauważyłem takie zjawisko jak VIP na serwerze gildie i tam jakieś pvp, Ma /fly. I gdzie tu jest sens? Banda dzieci kupi VIPa na serwer ktory i tak upadnie po miesiącu. 

Opublikowano

Wiadomo nie każdy jest milionerem i z czegoś server musi opłacać przesto musi urozmaicać przywileje vip svip aby ludzie kupowali :)

Zapraszam na mój server: tanavis.maxc.pl  typ servera;Survial+Frakcje Mcmmo 25 slot.Niebawem start servera pvp 

76561198057026791.png

Opublikowano

Osobiście z kolegami mamy klepe codziennie z gildią samych VIP'ów są to dzieciaki po 10-12 lat non premium. I kozaczki bo mają VIP. Sorry bardzo mi ich ciśniemy jak chcemy strefa na nich? No problem. Bez VIP'ów tez da się grać jak ma się skila. Niech wydają ile chcą mam to w d.... Na hypixelu VIP tez da się z nim wygrać. Często są to dzieci które umieją tylko wydać hajs a grać juz nie potrafią. Nie trzeba wydawać żeby wygrywać.

Opublikowano

No dobra, wiem że jakoś serwer trzeba opłacić, ale jakim trzeba być imbecylem by dawać VIPom odrazu /fly /repair, tylko jakieś normalne rzeczy. Jakiś tam kolor na czacie, jakiś tam set 4 3 co kilka dni. Tak samo na minigame Ludzie dostają odrazu na start same udognienia, w przypadku hypixela ten za 150$ (ranga MVP+) ma najlepsze te startery na blitzach, 5x coinsów. 

PS. Youtuber na Hypixel ma 7x coinsów.

Opublikowano

Jeszcze zauważyłem takie zjawisko jak VIP na serwerze gildie i tam jakieś pvp, Ma /fly. I gdzie tu jest sens? Banda dzieci kupi VIPa na serwer ktory i tak upadnie po miesiącu. 

Sensu nie ma, ale by grać.

Jeśli jest coś takiego, to po co grać na tym serwerze?

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Nie ma co narzekać na takie serwery jak HyPixel bo to są minigry, nie każdy jest dobry we wszystkim, co nie? :v

Sam bym kupił VIP'a na tym serwerze, ale szkoda mi wydać 200 złotych jak mogę wydać na kolejną grę np. BF... :D

Nie widzę sensu np. robienia sklepu na takim serwerze jak Hardcore (czytaj eskakaef) na którym można było coś kupić i mieć od razu... chyba tak było... :s

Tak czy siak niech cebulaki wydają pieniądze na te VIP'y i tak lepsi nie będą... :P

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Vipy na wielu serwerach są często przesadzone, ale zauważmy że większość serwerów nie stoi dłużej niż miesiąc, na porządnych serwerach vipy wcale tak ogromnej przewagi nie dają.

Opublikowano

Ludzie robiący serwery, nie chcą utrzymywać ich z własnej kieszeni. To normalne.

W przypadku hypixel, właściciel tego serwera tak zarabia na życie, bo na pewno zyski są duże.

Na niektórych serwerach VIP ma zawyżone funkcje, żeby się lepiej sprzedawał.

Moim zdaniem jak VIP ma zbalansowane uprawnienia, to jest to do zniesienia.

Moim zdaniem ranga ta, powinna dawać rzeczy ułatwiające grę, a nie takie, które sprawią, że VIP jest nie do pokonania.

Opublikowano

Jak sie dobrze dobierze komendy to VIP nie wkurza. Ja np. nie daje /fly :)

Dla mnie chore są vipy za 200zl. Ludzie... Dla mnie 20zł to czesanie kasy z gracza i bede mial za 5zl a 200?!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...