Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PAYPAL BŁYSKAWICZNE DOŁADOWANIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wczoraj około godziny 23 siostra zrobiła mi przelew na paypala metodą błyskawiczną jeśli było inne imie i nazwisko to paypal tego nie puści ? Bo czytałem dużo w google i pisało że było inne i nazwisko a przelew i tak doszedł jak z tym jest?

Opublikowano

Witam.Wczoraj około godziny 23 siostra zrobiła mi przelew na paypala metodą błyskawiczną jeśli było inne imie i nazwisko to paypal tego nie puści ? Bo czytałem dużo w google i pisało że było inne i nazwisko a przelew i tak doszedł jak z tym jest?

Kiedyś na inne nazwiska przesyłali, teraz już nie bo jest inna metoda wysyłkowa. Kasa przepadła, ewentualnie napisz do nich o zwrot czy cos

1754268.jpeg

Opublikowano

Na sto procent kasa nie przepadła, też kiedyś przelałem z konta bankowego na paypal, tyle, że różniły się danymi osobowymi tj. imie i nazwisko, dostałem e-maila, że będzie zwrot w ciągu 6-ściu dni. Dostałem na następny dzień, zrobiłem drugie konto paypal z takimi danymi jak bankowego i przelew poszedł.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Nie dostałeś po nieudanym przelewie wiadomości na e-mail, z którego zakładałeś konto, że przyjdzie zwrot ? Jak nie dostałeś, to pieniądze muszą dojść.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Kiedyś tak robimy - przesyłali na inne nazwisko. Ale w dzisiejszych czasach rzadko się z tym spotykamy.

bez gif

Opublikowano

Kiedyś tak robimy - przesyłali na inne nazwisko. Ale w dzisiejszych czasach rzadko się z tym spotykamy.

Kuźwa, gdzie ty żyjesz? Kiedyś tak robimy? Pomyliły ci się czasy, a może raczej "wam"? I z czym się rzadko "spotykacie", z przejawami twego debilizmu?

@top

Jak robisz przelew na paypal, masz tam wyraźnie napisane, że imię i nazwisko na paypal musza być identyczne z tymi na koncie bankowym,

powinna ci przyjść wiadomość o nieudanym przelewie, a kasa wrócić na konto bankowe.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...