Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jaki polecacie program do nagrywania?

Używałem aktualnie frapsa, ale przy 45 minutach żeby filmik ważył 100 GB to już przesada.

LoL Recorder odpada :P

Jakieś pomysły? Prosiłbym o podanie plusów i minusów programów.

O spadek fps się martwić nie muszę, więc nie gra roli to czy Wam spadają fps podczas nagrywania :P

Opublikowano

Tylko i wyłącznie Action :D

Zgadzam się w pełni z kolegą Action jest spoko sam korzystam :D Całkiem dużo rozszerzeń oraz formatów w jakich chciał byś nagrywać + filmy mało zajmują jest miodzio jednym słowem ^^

54235962013387302539.png

Opublikowano

Są konwertowane od razu podczas nagrywania czy po prostu zajmują mniej niż frapsem?

Opublikowano

Albo mp4 albo avi, jedno zajmuje mniej od drugiego, aczkolwiek ja sam przerabiam potem je za pomocą Camtasii co by mieć minimalny rozmiar. Ale Action nagrywa z bardzo dobrym skutkiem, nie dropi fps'ów etc.

Polecam.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Czyli Action do nagrywania a do obróbki Camtasia?

/Edit

Emmm dalej filmiki dużo zajmują :D

Filmik 45 minut zajmuje mi tylko 20 GB mniej niż nagrywany frapsem.

Opublikowano

Ale Ty chcesz nagrywać tak, żeby bez dźwięku sama gra i potem coś wycinać czy z komentarzem i wszystkim? Jak sama gra to op.gg wystarczy a z komentarzem to nie nagrywaj dzwieku w frapsie czy actionie tylko auda city najlepiej i masz jakies kilkanascie giga mniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...