Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek dywizji

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, tak wiec, moje mmr sie pogorszylo bo nie gralem przez pewien czas. Wchodzę do gierki teraz, patrze mam 5k pingu wtf, wyłączylem gre chcialem zrobic reconecta, NIE DALO SIE. jak już się zreconectowałem to była 12 minuta kiedy bot lane nasz juz byl spuschowany do ihnibitora ( gralem adc) moj jungler afczyl. przeciwnicy byli wszyscy, wiem ze kazdy mial taki problem z pingiem na początku. oczywiscie zamiast loss prevented bylu defeat. spadłem do golda 1 przez ten cholerny ping na początku gry. Mogę coś z tym zrobić?

Opublikowano

po h*j wam moja predkosc neta skoro gralem duo z kolegą na skype i on tez mial kilka k pingu, podczas stania na respie na poczatku gry komunikowalem sie z innymi i oni tez mieli ten p********y ping., z tym ze jak sie zreconectowalem [ po 10 minutach bo dopiero dalem rade] to przeciwny mid mial lvl 6 kiedy nasz mial 2, moj support mial 4 kiedy przeciwny bot mial 2x6 notabene 5/0 caitlyn. w 12 minucie jak wszedlem do gry przeciwny bot konczyl turet przy inhibitorze/

Opublikowano

możliwe że freezehack. Na to nic nie poradzisz. A prędkosc internetu kolego jest istotna w takich sprawach, aby pomyśleć nad każdą możliwością co może być przyczyną twojego problemu. Następnym razem jezeli liczysz na czyjąś pomoc to okaż troche szacunku.

Opublikowano

szacunku chcesz jak juz 2 razy pisalem teraz pisze 3 raz, ŻE PREDKOSC NETA NIE MA TU ZNACZENIA BO KAZDY K.WA KAZDY MIAL TEN J****Y PING NA SARCIE GRY, potem normalnie mialem 37..

Opublikowano

Szacunku - tak - nie ma to jak zdenerwować się przez to, że ktoś na forum chce ci pomóc, uhh - zdenerwować w taki sposób aby się tylko poniżyć, moja pomoc dla ciebie to troche oderwac sie od komputera, bo zeby tak sie zdenerwowac od takiego czegos... jest conajmniej dziwne.

Nie, support nie ma zadnego wplywu na dywizje, btw - spadles - pokaz ze masz skilla i wroc do platyny ( i sie uspokoj )

Opublikowano

aha to czyli wina riotu tak?

dziwne bo ja odkad zmienilem dostawce internetu to lagi mi zniknely.

sorry ze nie pomoglem ci ale moja magiczna kula ostatnio mi sie rozbila.

skad ktos moze wiesziec dlaczego masz lagi? pierwsze co sie nasuwa to slaby net.

a ja mam w du*ie ze ty w innych tematach pisales ze to nie jest wina twojego neta

Age is just a number :)

Opublikowano

Cóż, nic z tym nie zrobisz prawdopodobnie to był freeze hack, RIOT pewnie nie pomoże. Musisz się z tym pogodzić.

Opublikowano

Szacunku - tak - nie ma to jak zdenerwować się przez to, że ktoś na forum chce ci pomóc, uhh - zdenerwować w taki sposób aby się tylko poniżyć, moja pomoc dla ciebie to troche oderwac sie od komputera, bo zeby tak sie zdenerwowac od takiego czegos... jest conajmniej dziwne.

Nie, support nie ma zadnego wplywu na dywizje, btw - spadles - pokaz ze masz skilla i wroc do platyny ( i sie uspokoj )

zobacz na post goscia pod tobą..

WYJASNIE JESZCZE RAZ.

GRAM DUO Z KOLEGĄ. podczas ładowania gry kolega mowi mi ze pokazuje mu 999 pingu, mi tez pokazywało. po załadowaniu gry oboje mielismy kilka k pingu, spytałem na czacie na /all czy ktos jeszcze tak ma, 3 osoby napisały z przeciwnego i dodatkowe 2 osoby z mojego teamu, próbowałem recoectowac ale się nie dało więc wyłączylem gre, po kilku minutach kolega mi mowi ze sie połączyl wiec wszedłem do gry i tam czekało na mnie nafedowany zed i bot spushowany po same jajca.

I TERAZ GENERALNIE H*J W DUPE KAZDEMU KTO PISAŁ MI 15 RAZY ZE TO WINA MOJEGO NETA, POLECAM COFKA DO SZKOLY I SIĘ UCZCIE CZYTAC BO PISAŁEM TO CO WYZEJ W 3 INNYCH POSTACH W TYM TEMACIE.

Opublikowano

zobacz na post goscia pod tobą..

WYJASNIE JESZCZE RAZ.

GRAM DUO Z KOLEGĄ. podczas ładowania gry kolega mowi mi ze pokazuje mu 999 pingu, mi tez pokazywało. po załadowaniu gry oboje mielismy kilka k pingu, spytałem na czacie na /all czy ktos jeszcze tak ma, 3 osoby napisały z przeciwnego i dodatkowe 2 osoby z mojego teamu, próbowałem recoectowac ale się nie dało więc wyłączylem gre, po kilku minutach kolega mi mowi ze sie połączyl wiec wszedłem do gry i tam czekało na mnie nafedowany zed i bot spushowany po same jajca.

I TERAZ GENERALNIE H*J W DUPE KAZDEMU KTO PISAŁ MI 15 RAZY ZE TO WINA MOJEGO NETA, POLECAM COFKA DO SZKOLY I SIĘ UCZCIE CZYTAC BO PISAŁEM TO CO WYZEJ W 3 INNYCH POSTACH W TYM TEMACIE.

To wina twojego neta !....

Opublikowano

Masz lagi, ale pingi i fps masz normalne - wina RITO

Mało fps - wina kompa

Duży ping - wina neta

Więc jak nie chcesz usłyszeć co było przyczyną tylko piszesz JAK JAKIŚ GIMBUS TYM JEBANYM CAPSLOCKIEM to po co pisałeś temat?

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Masz lagi, ale pingi i fps masz normalne - wina RITO

Mało fps - wina kompa

Duży ping - wina neta

Więc jak nie chcesz usłyszeć co było przyczyną tylko piszesz JAK JAKIŚ GIMBUS TYM JEBANYM CAPSLOCKIEM to po co pisałeś temat?

no k***a, czlowieku pierdolnij sie w łeb, ciekawe każdy z tamtej gry miał problem z netem na początku? BO KAŻDY MIAŁ KILKA K PINGU. JESTES SMIECIEM GARDZE TOBĄ I TWOJĄ  RODZINĄ CO NIE POSCILA CIE DO SZKOLY NA LEKCJE POLSKIEGO

Opublikowano

Kończcie tą dyskuję bo widzę że jakiś totalny debil ją założył -.- Raz że prosi o pomoc to zaczyna wyzywać ludzi dwa że jest idiotą do którego nic nie dociera.

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

no k***a, czlowieku pierdolnij sie w łeb, ciekawe każdy z tamtej gry miał problem z netem na początku? BO KAŻDY MIAŁ KILKA K PINGU. JESTES SMIECIEM GARDZE TOBĄ I TWOJĄ  RODZINĄ CO NIE POSCILA CIE DO SZKOLY NA LEKCJE POLSKIEGO

Jak już to nie puściła cymbale :P

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

to wy jestescie idiotami do których nic nie dociera, tłumaczyć w 10 postach, że każdy w tej grze miał 5k pingu, TO NADAL MI WCISKACIE ZE JEST TO K***A WINA MOJEGO INTERNETU.

@up, i h*j, mam 2 z polskiego

Opublikowano

to wy jestescie idiotami do których nic nie dociera, tłumaczyć w 10 postach, że każdy w tej grze miał 5k pingu, TO NADAL MI WCISKACIE ZE JEST TO K***A WINA MOJEGO INTERNETU.

@up, i h*j, mam 2 z polskiego

Napisz do riotu, cofną Cie do tej platyny i jeszcze gratis dadzą 3 dywizje w gorę.

Jestem wesoły Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...