Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwerów Metin2 - Youtube 6,200+

ZabQxYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

7458614048585401138778.png

Reklama serwerów Metin2!

5443314048585401138778.png

1. Reklamę w postaci:

- Zapowiedzi lub Prezentacji serwera:

Nagrywanej z Prezentacji na MPC lub z Gry

- Let's Play tylko przy dużych projektach

2. Reklama jest umieszczana na serwisie YouTub oraz na moim Fanpage:

https://www.youtube.com/user/MrZabQ
https://www.facebook.com/TheZabQ

7247814048585401138778.png

1. Zakaz Handlu na MPC - Więcej informacji podam na PW

4203114048585401138778.png

1. GG: 44596531

2. Kontakt przez prywatna wiadomość na MPC

Opublikowano

Oglądam ZabQ`usia od jakieś czasu. Filmy są naprawdę ciekawe i jedne z lepszych. ( Nie zanudza ) 

Nie współpracowałem natomiast patrząc na jego prace mogę śmiało polecić. 

Opublikowano

Faktycznie, widać po twoich filmach, że masz 6.2k subskrybcji, no serio. Wyswietlenia w niektórych filmach nawet do 1k nie dochodzą, to już mniejsi youtuberzy mają lepsze wyniki.

Znając zycie nawet cena jest w cholere duża patrząć po subskrybcjach, martwych... powinieneś średnia wyświetlen wstawić a nie subskrybcji.

Ofc, nie polecam, słaba reklama, już lepiej u Weeziego wziąć lub Adasia, taniej i efektywniej.

1754268.jpeg

Opublikowano

Polecam :) bardzo dobra reklama

Faktycznie, widać po twoich filmach, że masz 6.2k subskrybcji, no serio. Wyswietlenia w niektórych filmach nawet do 1k nie dochodzą, to już mniejsi youtuberzy mają lepsze wyniki.

Znając zycie nawet cena jest w cholere duża patrząć po subskrybcjach, martwych... powinieneś średnia wyświetlen wstawić a nie subskrybcji.

Ofc, nie polecam, słaba reklama, już lepiej u Weeziego wziąć lub Adasia, taniej i efektywniej.

weezy to śmieć który odwala taką maniane na serwerach że to się w głowie nie mieści

Opublikowano

Polecam :) bardzo dobra reklama

weezy to śmieć który odwala taką maniane na serwerach że to się w głowie nie mieści

Jak się mu daje wolną ręke to tak jest. Ja osobiście do niego zastrzeżeń już nie mam bo się zmienił i podchodzi do swojej pracy bardziej profesjonalniej niż na początku prowadzenia kanału.  I chociaż widać, że ma tych subskrybentów, czego o ZabQ powiedzieć nie można który leci na pierwsza lepszą panienke z internetu pozdro harper

1754268.jpeg

Opublikowano

uuu ZabQ mój ulubiony Youtuber z metka :]
Profesjonalista bym powiedział :] ładne prezentacje serwerów i estetyczne wykonanie :] ciekawe filmy :]
Nic ująć tylko dodać :D
Jak najbardziej polecam ZabQ naszego

Opublikowano

Odcinki Let's Playa ma od 1500 + wyświetleń w porównaniu z mniejszymi youtubrami mam więcej wyświetleń wiec nie gadaj jak nie wiesz 

PS. 1 k wyświetleń to ja mam na prezentacjach kochany :)

Opublikowano

Jak się mu daje wolną ręke to tak jest. Ja osobiście do niego zastrzeżeń już nie mam bo się zmienił i podchodzi do swojej pracy bardziej profesjonalniej niż na początku prowadzenia kanału.  I chociaż widać, że ma tych subskrybentów, czego o ZabQ powiedzieć nie można który leci na pierwsza lepszą panienke z internetu pozdro harper

Bekanie na filmach u wizziego nazywasz profesjonalizmem? 

topic.

Jak najbardziej polecam, miły i pracowity człowiek z tego ZabQ'a.

Opublikowano

Lets playe nie są nudne dzięki czemu widzowie je oglądają od początku do końca. Polecam

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Polecam , naprawdę wykonuje filmy naprawdę starannie i rzetelnie : )) .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Ok, możesz wypierdalać.

top.

Gorąco polecam ZabQa, umiejętności i kompetencja na wysokim poziomie. :)

jeszcze mu loda zrób, bo reklamy twojego kolejnego, nędznego gówna nie nagra  xD  znowu te same bugi?  <3

@zabq

fajnie masz zaprojektowany pokój, że kanapa zachodzi na drzwi hahahhahaha

Opublikowano

jeszcze mu loda zrób, bo reklamy twojego kolejnego, nędznego gówna nie nagra  xD  znowu te same bugi?  <3

@zabq

fajnie masz zaprojektowany pokój, że kanapa zachodzi na drzwi hahahhahaha

Jesteś idiotą czy tylko udajesz? Ja razem z ZabQiem współpracuję więc trzymamy się razem, no ale tak, osoby na poziomie gimnazjum mogą tego nie rozumieć. A propos bugów, każdy ma prawo do błędów i każdy się uczy, ważne, żeby je (błędy) pamiętać i ich nie powtarzać. A co do powtórek, to popracuj żebyś w sierpniu wszystko pozdawał, żebyś przypadkiem nie musiał klasy powtórzyć.

Opublikowano

Nie polecam , najpierw prawda o ascarial.pl a teraz tam grasz -.- . Raczej niska oglądalność , serie mało ciekawe.

Opublikowano

Nie polecam , najpierw prawda o ascarial.pl a teraz tam grasz -.- . Raczej niska oglądalność , serie mało ciekawe.

mało oglądane ? raczej bym tego nie powiedział bo aktywność pod materiałami z dnia na dzień jest coraz większa :) 

Opublikowano

Nie polecam. Co sekunde zmiana serwerów, niezbyt ciekawe serie oraz mała oglądalność. Na 6200 subów może  max z 200 widzów. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Nie polecam. Co sekunde zmiana serwerów, niezbyt ciekawe serie oraz mała oglądalność. Na 6200 subów może  max z 200 widzów. 

Pozdrawiam. 

Dobrze się czujesz :) ?

Polecam serdecznie aktywność +1,5k wysw.

de8.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...