Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Jaki skin..?

Readlord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolega powiedzial, ze jutro kupi mi skorke za 3250 i 1350 lub 975

Więc jakiego skina wybrać?

A) Pulsefire Ezreal/Spirit Guard, Pool Party Ziggs

B) Spirit Guard / Pulsefire, Shockblade Zed

C) Guard/Pulsefire, High Noon Yasuo.

Gram często na topie, midzie, adc. Na jungli też lecz rzadziej. Jeśli wybierzecie jakąś odpowiedz, to wypiszcie plusy i minusy. I czy Spirit Guard Udyr, lub Pulsefire Ezreal

Opublikowano

Kup skina do postaci, którą grasz najczęściej/najbardziej Ci się podoba. Ja bym wybrał Spirit Guard Udyr. Niesamowite animacje. ;)

Opublikowano

Kup skina do postaci, którą grasz najczęściej/najbardziej Ci się podoba. Ja bym wybrał Spirit Guard Udyr. Niesamowite animacje. ;)

Niesamowite animacje to nie wszystko, a poza skinem ta postać może i była dobra w SI BĄDŹ SII, ale na pewno nie w SIV bo jest dużo więcej lepszych i mobliniejszych junlgerów niż Udyroo :D Ja bym brał skin do Kayle / Trynda oczywiście za 1820 :D sam je osobiście posiadam i są całkiem oke ;) Ew . Nocutrne - Nasus TOP również za 1820 RP.

54235962013387302539.png

Opublikowano

Popieram. Wybór 'a', Pool Party Ziggs również fajny, akurat wakacje są, więc idealnie pasuje :) Udyr jest bardzo dobrą postacią.

Opublikowano

Ziggs Pool Party jeden z najfajniejszych z tej serii, fajny art i świetnie prezentuje się w grze. Jak go często pickujesz to się nie zastanawiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...