Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

West?

†

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasami nawet więcej :) Do diamentu nic się nie różni.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

West to obecnie najgorszy serwer pod względem poziomu, kłania się twierdzenie "yyyy na weście poziom wienkszy to tam ideeeeeeee!!!!1111!111!!!1"

Wszystkie nubki z easta tam poszły =)

­azYIWDl.png

Bywalec
Opublikowano

West to obecnie najgorszy serwer pod względem poziomu, kłania się twierdzenie "yyyy na weście poziom wienkszy to tam ideeeeeeee!!!!1111!111!!!1"

Wszystkie nubki z easta tam poszły =)

Jednak nie wszystkie, bo raki dalej zostaly.
Bywalec
Opublikowano

To już są te świeże, mówię o "weteranach" :D

Nie denerwuj mnie nawet. CZAS GRE ZMIENIC. A poziom USA?

Opublikowano

Nie denerwuj mnie nawet. CZAS GRE ZMIENIC. A poziom USA?

Jedyny PRAWDZIWY poziom masz na KR, ale tam ping będzie się wachał w okolicach 200-300.

Przy czym nie oszukując nikogo, takie sobie challangery na EUNE etc. Tam wbiją MOŻE golda :D

­azYIWDl.png

Bywalec
Opublikowano

Jedyny PRAWDZIWY poziom masz na KR, ale tam ping będzie się wachał w okolicach 200-300.

Przy czym nie oszukując nikogo, takie sobie challangery na EUNE etc. Tam wbiją MOŻE golda :D

Kappa.

@Farex to silver w takim razie.

Dobra, pozyjemy, zobaczymy. Moze to tylko w okresie wakacyjnym raki wyszly z norki.

Opublikowano

D1 East> D1 NA

Zapamiętajcie to dziewuszki z silvera, na NA nie ma poziomu nawet można sobie zobaczyć na streamach gosu jakie tam ludzie błędy robią. Tresh 30% hp idzie na vayne 30% hp gdzie jest te blue i turret obok  na bocie no i idzie ten tresh gosu walnal stuna botrk i pasyw z W go zabił a każdy " OSOM VAYNE " etc.

Zostań na eaście jak jesteś w goldzie, może że wbijesz d1 30 lp no to west czeka

Opublikowano

West ma chyba najwięcej graczy...

Flame jest tam również bardzo częstym gościem. Co do poziomu... to wydaje mi się że tak.

Mam konta na West jak i na East. Wszem i wobec mogę stwierdzić ze poziom na East jest z deczka słabszy. Wybijając się na smurfie ludzie nadal (gold I) zachowują się jak typowe warzywa, broń Boże nic nie ujmuje Westowi lecz na wschodnim serwerze ten problem jest większy.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

D1 East> D1 NA

Zapamiętajcie to dziewuszki z silvera, na NA nie ma poziomu nawet można sobie zobaczyć na streamach gosu jakie tam ludzie błędy robią. Tresh 30% hp idzie na vayne 30% hp gdzie jest te blue i turret obok na bocie no i idzie ten tresh gosu walnal stuna botrk i pasyw z W go zabił a każdy " OSOM VAYNE " etc.

Zostań na eaście jak jesteś w goldzie, może że wbijesz d1 30 lp no to west czeka

Wiadomo, na eune czelendżer ma skrypcik który na low hp nie wpierdoli się w wieżę, nie to co te nooby robiące błędy na NA Kappa

@TOP

Gram na euw od 2 lat, po osiągnięciu golda w tym sezonie i wbiciu eune smurfa również w gold 3 stwierdzam że poziom jest ten sam, może na euw nie ma flame ale jak wszystkich mutujesz to co za różnica. Ostatnio jednak coraz więcej osób ma spinę o ranki na euw wiec jest śmiesznie. Btw czasami na eune póznym wieczorem lepiej mi sie gralo na eune jak nie trafilem polaka do teamu więc

Opublikowano

Niee, wracaj na Eune gralem tam rok i sie na eune przenioslem bo rodak to rodak. Francuz ci sie trafi i juz bo zabawie, lub niemiec ktory nie zna ang. Lepsze eune

Chciałeś napisać że na West każdy zna anglielski a na East połowa. Mając rozegranych 1000 gier na West mogę stwierdzić że 90% społeczności pisze po angielsku zaś na Eascie 60% (nie wiem jak powyżej Platyny gdyż smurf tylko na platynie)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...