Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas instalacji PL'a.

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, podczas instalowania pl-a poprzez jakis tam shitowy luncher gameforga wywala mi jakis blad : http://scr.hu/153z/l4wfu probowalem reinstalowac ten caly smieszny luncher itd ale nic to nie daje, nw czy ktos mial taki problem, system win 8. Prosze o pomoc :) 

Opublikowano

Przy instalowaniu ten błąd, czy patchowniu? Sprobuj może odpalić jako administrator i z inna zgodnościa, to zazwyczaj pomaga. Ew wylacz antywira i firewalla

1754268.jpeg

Opublikowano

Musisz to usunąć i metina, i gameforge live. Pobrać od nowa przez tego gameforgelive

Opublikowano

firewallem powylączane, zgodnosc i inne syfy tez wlaczone

Musisz to usunąć i metina, i gameforge live. Pobrać od nowa przez tego gameforgelive

Jak chcesz sb nabijac posty to nie tutaj ;) 

Pisalem ze probowalem reinstalowac wszystko po kilka razy :> 

Bywalec
Opublikowano

Z tego co wyczytałem na różnych forach m.in anglojęzycznych, że wina leży po stronie patchera/launchera, próbuj do skutku pobierać go, instalować.

Pobierz z innej przeglądarki, po prostu główny plik jest uszkodzony. 

Community Manager Metin2 poleca jeszcze usunąć wszystkie serwery prywatne itp.

Opublikowano

@up, dzieki wielkie, to sie nazywa konkretna odp :) Narazie az tak bardzo zdesperowany nie jestem, ale sproboje pobrac na 2-gim kompie i zrzucic zobaczymy, mysle ze to cos da :) 

Opublikowano

@up, dzieki wielkie, to sie nazywa konkretna odp :) Narazie az tak bardzo zdesperowany nie jestem, ale sproboje pobrac na 2-gim kompie i zrzucic zobaczymy, mysle ze to cos da :)

próbowałeś instalować na inny dysk? wina tego też może być.

Opublikowano

Znam ten problem i to są najczęstsze problemy Win8 a obstawiam, że ją masz :)

Co do niego to mi pomogło wyłączenie zbędnych procesów a szczególnie procesów z metinem i włączenie go od nowa :D

Opublikowano

Nie napisałeś czy tak robiłeś więc po prostu spytam, odpalałeś ze zgodnością? Próbowałeś naprawić błąd? (PPM) pytam bo na win8 też takie jazdy czasem mam.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...