Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSP 3004 problem

shitmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z moim psp 3004, mianowicie nie da się go włączyć. Kiedy uruchamiam PSP lampka świeci przez chwilkę a po chwili znacznie słabiej świeci i gaśnie... Myślę że to może być jakieś zwarcie na płycie głównej, lecz prosiłbym o określenie przyczyny. Zamieszczam film przedstawiający problem. Dodam jeszcze że czasami da się normalnie uruchomić konsolę ale kiedy np. ułożę inaczej konsolę to nagle coś tam pstryknie i bum wyłączona... Rozkręciłem konsolę do zera i poskładałem ponownie czyszcząc ją dokładnie (bez skutku). Robiłem też taki test: Uruchamiałem PSP tak jak na filmie, lecz ze zamontowanym wyświetlaczem i konsola włączała się normalnie i jeżeli jej nie dotknę to wszystko śmiga, problem pojawia się jak np. lekko ucisnę płytę główną na środku, w tym momencie konsola pada. Proszę o porady. 

Drugi film (dokładniej ukazujący problem) : https://www.youtube.com/watch?v=HhRQxkNTz_Q

Pozdrawiam

Pomogłem daj "+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...