Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Krytyki Na Prywatnych Servach

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

94976254654640213191.png

Witajcie! Tylko w tym temacie możecie chwalić się swoimi krytykami z gry.

Powstawało wiele tego typu tematów ,więc by ograniczyć spam ,który wytwarzany był w subforum

wstawiajcie swoje rekordy i zastosujcie się do małego wzoru:

Nazwa Serwera :

Nazwa Twojej postaci :

Wartość krytyka :

Screenshoot/Film :

83188002972187982827.png

1. Posty nie wnoszące nic do tematu będą zgłaszane i nagradzane warnem.

2. Na SS musi być nazwa serwera na którym chwalicie się swoim rekordem.

3. Screen'y zamieszczamy na dowolny hosting( np. iv.pl, zapodaj.net, imageshack.us) i wstawiamy go za pomocą funkcji ,,Obrazek" lub wpisz ręcznie link obrazka lub jeżeli to filmik za pomocą link z youtube.

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry pomysł ;) Ograniczy spam ;p Jeszcze dodajcie tematy

- wyglad skilli

- napisy z yangow

i juz bedzie mniej spamu zajebiscie mniej ;d

to po co wogóle by był ten dział? jak by nie można bylo o tym nowych tematów robić? ....

Co do tematu to akurat dobrze że taki przypieli po akurat krytów to oni dużo dodają ;)

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Witam

Oto ss'y krytyków na prywatnym serwerze " xLasT " , Na xLasT w IS są bony ( 6 /7 ) za około 500k XM ( SM ) i zablokowane jest ich kupno , na start się dostaje 200k XM. Nie ma na serwerze żadnych kamieni 80% na klase, bony wchodzą jak na PL ( min 1 ludzie max 10 ludzie , min 4 miecze max 15 miecze ) , i nie mam żadnego " z tuningowanego eq ". ( Wojownik ma lvl 86 a sura lvl 88 )

0309182354.jpg

0316180624.jpg

Pozdro . -,-

sygnat.png

Opublikowano

Nowy Kryt Na BrutalMT2:

Bony jak na pl'u niema 6 i 7 bonu niema nawet 5 kd +5 tzreba samemu robić

@up na xlast sa kolczyki z skory smoka nawetwidać że je masz xD + dużo is'u patrz u góry xD

Teraz ss:

virk5yzj4wdztj2171.jpg

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Dodam jeszcze coś od siebie - proponuję zakaz pisania postów bez żadnych SS/Video, ew. nic nie wnoszących do tematu, bo ludzie traktują to jako dział do nabijania postów i "hehe fajne masz +" "podoba mi sie. +" "nie dam + bo mi sie nie podoba" "i co stanął ci? masz -" to jest strasznie irytujące... Mam nadzieję, że coś takiego zostanie wprowadzone ;)

I coś na temat, żeby nie było ;) Nie mam SS, ale na starym SDLongju S2 Surą BM 99lvl z nie najgorszym EQ wojowi 15lvl bez EQ z krytykiem ze strefy potrafiłem pieprznąć 40-60k. W przeciętnym PVP - wojowi 20-30k, chinola nie zdążyłem uderzyć, więc nie było tak źle :) Bonów na krytyka nie musiałem robić, więc miałem miejsce na ludzi i HP. Kolega grał szamanem smokiem, jego pomoc dawała coś koło 120% ;) (wszystko w int)

Opublikowano

@Up

Posty w tym dziale są już wyłączone :}

Tzn. naliczanie postów więc nawet wyliczanke można tu zrobić

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Essiek

nie double postów, używaj opcji edytuj.

widać że laga miałeś i nie specjalnie zrobiłeś double więc warna nie dostaniesz ;)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...