Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie polecilibyście słuchawki z mikrofonem dla gracza?

Kuba00PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli o mnie chodzi to powiem (napiszę) tak: W tej cenie musisz wybrać między dźwiękiem a mikrofonem. Preferuję dźwięk bo mikrofon można zawszę dokupić zawieszany klipsem na kablu.

Jeżeli opcja z zawieszanym mikro: Sennheiser HD201 + http://www.ceneo.pl/926776

Te HD201 mają najlepszą jakość dźwięku do 120zł a nawet 150zł nie licząc modelu HD202 II mającego trochę za mocne basy.

Jeśli chcesz razem to te Creative mogą być.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć dobry dźwięk to żadne słuchawki "dla graczy" w tej cenie tylko superlux hd 681 lub 668b. I do tego mikrofon trust starzz lub zalman zm-mic1.

Opublikowano

Ja sie zastanawiałem nad Creative HS-800 Fatality Gaming. Dobre? Jak ktoś akurat te miał/ma to niech napisze jak z jakością mikrofonu i samych słuchawek.

Opublikowano

Ja mam creative hs-800 fatality gaming, czysty dźwięk, ładne podbicie basu. Co do mikrofonu to również nic nie można mu zarzucić, ponieważ nie wydaje różnych odgłosów, nadaje czysty dźwięk (czasami jak rozmawiam z kolegą na skype i przestaje gadać, to myśli, że wyciszam mikrofon).

Opublikowano

Jeżeli o mnie chodzi to powiem (napiszę) tak: W tej cenie musisz wybrać między dźwiękiem a mikrofonem. Preferuję dźwięk bo mikrofon można zawszę dokupić zawieszany klipsem na kablu.

Jeżeli opcja z zawieszanym mikro: Sennheiser HD201 + http://www.ceneo.pl/926776

Te HD201 mają najlepszą jakość dźwięku do 120zł a nawet 150zł nie licząc modelu HD202 II mającego trochę za mocne basy.

Jeśli chcesz razem to te Creative mogą być.

Zacząłeś jak Niemcy, a skończyłeś jak Brazylia. :P

HD201 to szajs, którego bym nie polecił najgorszemu wrogowi, wgl nie przylegają do głowy (ba, wręcz odstają) Nie mają kompletnie basu i dźwięk jest mocno zawyżony.

Ktoś tu się musiał za dużo opinii na internecie naczytać, a nie sprawdził na własnej skórze. Co do HD202, żeby były "przebasowane" to musisz mieć dobry wzmacniacz, albo sprzęt, który ten baz z nich wydobędzie, tak to grają bardzo fajnie i czysto, a korektorem graficznym wszystko idzie zniwelować.

Creative fatal!ty - mam, polecam. Mikrofon całkiem niezły, dźwięk czysty nienajgorsze basy.

Nazwa mówi sama za siebie - fatalna jakość wykonania, rzadko kiedy wytrzymują jeden miesiąc, a w szczególności mikrofon.

Ja polecam Sennheiser HD 202 i Superluxy, tak samo Retro DJ + Zalman Mic.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Zacząłeś jak Niemcy, a skończyłeś jak Brazylia. :P

HD201 to szajs, którego bym nie polecił najgorszemu wrogowi, wgl nie przylegają do głowy (ba, wręcz odstają) Nie mają kompletnie basu i dźwięk jest mocno zawyżony.

Ktoś tu się musiał za dużo opinii na internecie naczytać, a nie sprawdził na własnej skórze. Co do HD202, żeby były "przebasowane" to musisz mieć dobry wzmacniacz, albo sprzęt, który ten baz z nich wydobędzie, tak to grają bardzo fajnie i czysto, a korektorem graficznym wszystko idzie zniwelować.

Nazwa mówi sama za siebie - fatalna jakość wykonania, rzadko kiedy wytrzymują jeden miesiąc, a w szczególności mikrofon.

Ja polecam Sennheiser HD 202 i Superluxy, tak samo Retro DJ + Zalman Mic.

Co do creative fatality weź też pod uwagę ich rok produkcji bo za nowe to one nie są, ale co do wytrzymałości ich, no to chyba wiadome, że jak się nie będzie nimi "rzucać" czy też nie wiadomo co robić to się tak szybko nie rozpierdzielą. Co do mikrofonu to nwm. czemu miałby nie wytrzymać np. tego miesiąca ? co miałby sobie mikrfon w buzie wsadzać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...