Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin na Gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha, pewnie nie dziala czy cos

A jakis dowod posiadania? ;)

Kogo to plg?

Opublikowano

takie tematy powinny być zamykane a autor powinien dostawać warna bo to już wkurza "EE ludzie dajcie 50 nie 100 nie 1000 lików to dam wam plugin hehe" jak masz taki plugin to nie obijaj w bawełnę i nie proś o lajki tylko daj download pluginu bo i tak pewnie w tym temacie będzie spam a pan szanowy założyciel tematu nabije sobie lajki "dzieciakami" oraz przy okazji trochę postów bez sens...

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Na 100 % go mam zostal mi przeslany przez TireXa

to jego plugin :D

Nie przypominam sobie, żebym tobie mój plugin podsyłał.

Nie masz ode mnie pozwolenia udostępniać tego pluginu. Więc temat eot.

Opublikowano

Witam ;) Proszę o zamknięcie tematu = handel

Wot?

Zaskakuja mnie już gracze minikraftów.

Gdzie tu widzisz handel?

Opublikowano

Jpdl, plugin Tirex'a jest zbugowany, ma pełno keyloggerów w sobie i takich tam ciekawych rzeczy, jak byś miał ten plugin to byś na swoim serwerze zrobil ss'a

No, a sam go używasz...

Opublikowano

Nastepny temat ... ktory i tak gowno da.. bylo juz setki tematow ze udostepni plugin za lajki ... ile bd takich tematow tyle z mojej strony (pisane z telefonu)

Opublikowano

Plugin TiRexa - TGuildEX . Ostatnio kupiłem za 110 zl - Bardzo fajny pl . ;)

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

nie sądzisz że udostepnianie takiego pluginu grozi karą grzywny. Autor tego pluginu nie zezwolił na udostepnienie go w celach publicznych na forum. Więc radze ci go już nie rozdawać na PW ^^

Opublikowano

Nie wiem czygo na pewno udostepnie a i jezeli TireX chce sie dowiedziec od kogo dostalem ten plugin (free) to zapraszam na skype:kamyk25902

Opublikowano

Oj Kamyk plugin TireXa :D

tez go posiadam ale nie dziala mi komenda /g zaloz

Wysakuje internal error....

Pomoze ktos?

Zapraszam na ts landcrafters.pl

logo.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...