Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PAYDAY 2 - kilka pytań

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie kilka małych pytań z gry które mnie zastanawiają : 

1. na górze ekranu przy np. misji widzimy odliczone dni ( day 1 , day 2..... ) co to znaczy i kiedy się zmieniają ?

2.Czy kasa , na naszym " zagranicznym koncie " do czegokolwiek się przydaje ? 

3.Czy obecnie można dalej używać jammera do otwierania tych  zielonych skrzynek ( bankomat ?) ?, jeśli tak to czy potrzeba do tego skilla ?

4. Jeśli kupię umiejętność  dającą możliwość "zastraszenia " strażników to ile razy w misji mogę z niej skorzystać  i co ile ?

Chyba tyle, z góry dzięki za odpowiedzi  

Opublikowano

1. Te dni pokazują ile dni trwa dany kontrakt, czyli np. jeśli kontrakt trwa 2 dni, to kasę i expa dostaniecie dopiero drugiego, czyli w ostatnim po pomyślnym przejściu obu misji wliczających się w kontrakt.

Między ukończonymi dniami co prawda dostaje się trochę punktów doświadczenia, ale jest to zazwyczaj drobnica, na hardzie jest to mniej więcej ok. 500 pkt.

2. Chodzi ci o Offshore Account? Tak, jeśli się nie mylę to właśnie za tą kasę kupujemy kontrakty. Można chyba jeszcze za jej pomocą kupować karty, z których co nieco może nam dropnąć.

3. Tu niestety ci nie pomogę, jeszcze tego nie używałem.

4. Wydaje mi się że w tym przypadku nie ma ograniczenia, skille mają raczej nieograniczoną liczbę użyć na misję, przynajmniej ja nie znam takiego, który miałby jakiś limit (nie licząc tych typu 2 apteczki lub ammo).

Opublikowano

Dzięki , a jeszcze coś , czemu za niektóre misje dostaje np - 75 % Expa ? . Jeśli gram z randomami to przy misji na mapce piszę np + 12 % , albo nawet - 100% , dlaczego tak jest ? 

p.s. Jammera można używać do otwierania tych bodajże bankomatów .

Opublikowano

Dostajesz - za misje bo za dużo razy je przechodziłeś.

Jammera można używać do otwierania bankomatów/postawić na ścianie, zakłócając sygnały z kamer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...