Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie streamy polecacie?

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, nie wiem czy to właściwy dział ale szukam jakiś streamow, albo linkow do filmikow na yt najlepszego junglera, gracza vayne, oraz top lane, poniewaz chcialbym sie troche nauczyc, a streamer ktorego obecnie ogladam gra caly czas tymi samymi postaciami...

wiec chcialbym abyscie mi polecili streama jakiegos junglera, fajnie jakby gral postaciami takimi jak: hecarim, j4, zac, vi itd itp. 
najlepiej zeby byl na high elo ^^ 

cos z top lane'a, supporta oraz adc tez bym zobaczyl, najchetniej vayne oraz thresha.

i jeszcze jedno - może macie jakiegoś streamera, najlepiej polskiego, ktory daje dobre rady jak wyjsc z nizszych dywizji (np. gold), nie mowi takich oczywistosci jak np. ze buffy sa co 5 minut i w 3 minucie jest gank na mida/topa, bo to to chyba wszyscy wiedzą., tylko cos bardziej zaawansowanego?

z gory dzieki :) 

Opublikowano

Jungle : Nervarien 

vayne : Gosu 

minionek_5956.png

Opublikowano

to co wypisales postacie do jungli idealnie pasuja do typa ktory stworzyl mete na te champy: XJ9 http://www.hitbox.tv/xj9 niestety zbanowany wiec go nie poogladasz jedynie powtorki na yt czy na hitboxie mial kilka gierek, jest najlepszy na tych czempach i to nie podlaego dyskusji

vayne to hi im gosu 

top dyrus balls wickd

supp gleeb, edward, impakt, 

co do polaka tylko nervarien

­

Opublikowano

Vayne: Gosu.

Top: Kubon (PL), Wickd, Dyrus, sOAZ.

Support: Nyph, Gleeb, kiedyś VandeR streamował, ale przestał z powodu słabego internetu w GH.

Jungler: Cyanide, Meteos, Amazing, Nightblue3, TheOddOne.

Opublikowano

Vayne: Gosu

Z tych których ja oglądam to: Nervarien fajne poradniki, gra, itp. , DissStream, też ciekawie głównie jungle chyba , Imba klasa :P , z supportów to ThreshGentelman chyba Norweg albo coś ze Skandynawii, ogólnie streamy po angielsku, NightBlue3 jungle 

2wg4nlj.png

Opublikowano

wlasnie jesli chodzi o nervariena to byl pierwszy streamer ktorego zaczynalem ogladac, dzieki niemu wbilem golda, ale czego w nim nie lubie to to, że tak jak wspomniałem w topicu - gra cały czas tymi samymi postaciami. w zyciu nie doczekam sie az zagra hecarimem, J4 czy Zaciem, bo on za bardzo trzyma sie mety, oraz jego porady są raczej dla początkujących.

dzieki za wszystkie propozycje, chetnie sprawdze ^^

Opublikowano

Best Riven NA ale najczęściej w nocy streamuje.

U niego to jest dzień już.

Opublikowano

Mid: Alex ich

ADC: Mushisgosu

Jungle: Nervarien

Support: Yellowstarr

Top: Nie wiem, nie oglądałem

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

polecam stremy gosu

jest ogarnięty i na prawdę fajnie można spędzić czas

supp to edward, ogarnia chyba najlepiej w obecnej mecie. jeszcze jerry czy jakoś tak, ten z milenium bodajże :)

rbd2t1.png

Opublikowano

imba ;} diamond 1 i da sie przy jego streamie pośmiać i nie zasypiasz jak przy reszcie zamulaczy.

To zależy czego oczekujesz od streamera :)  Nervarien prowadzi nudniejsze streamy ale pouczające dla nowych graczy czy średnich. A Imba opowiada śmieszne historie, wyzywa i tyle co zauważyłem. Ale grać grał dobrze ale przerwa skylla mu zjebała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...