Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] SpamBot 1.7.2

kubat164V8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nw o co Ci chodzi - to się chyba nazywa DDos'y - ale nie jestem pewien ;)

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

jest komenda /ncp i w niej sie da. Ale nie wiem jak sie plugin nazywa, chyba NCP ale nwm ;-)

Opublikowano

Mi chodzi że serwer który się reklamował u mojego kolegi - x 40 Gracz blabla bla wszedl na gowniany serwer mmslay Witajcie macie za swoje boty : x 40 macie za swoje oto mi chodzi to jest spambot tylko np grav bot nie dziala na 1.7.2 .....

Opublikowano

Nie ma innych spam botów, poza Gravy'm. Ja mam wersję na 1.7.2, lecz po własnej przeróbce i nie udostępniam jej.

Spróbuj poszukać Gravy'ego. Pamiętaj, że on się długo ładuje i ip musi być cyfrowe z portem 25565. :x

sygnatura.png

Opublikowano

Mi chodzi że serwer który się reklamował u mojego kolegi - x 40 Gracz blabla bla wszedl na gowniany serwer mmslay Witajcie macie za swoje boty : x 40 macie za swoje oto mi chodzi to jest spambot tylko np grav bot nie dziala na 1.7.2 .....

GravyBot? To nie jest tylko spambot, lecz narzędzie do robienia ataków DDoS na serwery Minecraft.

Z Wikipedii:

DDoS (ang. Distributed Denial of Service – rozproszona odmowa usługi) – atak na system komputerowy lub usługę sieciową w celu uniemożliwienia działania poprzez zajęcie wszystkich wolnych zasobów, przeprowadzany równocześnie z wielu komputerów (np. zombie).

Ogólnie odpowiedzialność za ataki DDoS jest uregulowana w art. 268 Kodeksu Karnego.

Art. 268.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Ten twój kolega, który jest właścicielem serwera może Cię pociągnąć do odpowiedzialności karnej.
3657428369.png
Opublikowano

@Refresh pomoże ktoś @Mateix Chodzi oto żeby wbiło np 10 botów na serwer np 500 slotowy i napisało Thx za rekklame : (tu ip serwera mojego kolegi) Tak btw to żadko spotkałem się żeby w Polsce karano za spamboty ;c

Opublikowano

Pamiętam że była opcja w nodusie że można było ustawić boty, jakie wiadomości mają wysyłać.
Zawsze robiłem tak że ustawiałem np 5 botów i ustawiłem na każdym minecrafcie odpalonym autowalk, sprint, aimbot i postać podążała za najbliższą osobą, beka gwarantowana.
Trollowałem tak serwer i w wiadomościach napisałem wyzwiska i połowa serwera zaczęła się kłucić z botami xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...