Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary laptop, lagi, chęć grania rankedów.

Husanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemson ludzie!

Mam takie pytanko, chciałbym sobię pograć troszkę rankedzików ponieważ jestem w Niemczech na wakacjach i mam laptopa.

Laptop może nie taki najnowszy, ale w grze mam 60fps stałe +35 w tf.

Jedyne co mnie boli, to jest to, że mam WIELKIEGO laga na początku gry oraz czasami jak gracze po raz pierwszy używają jakiegoś skilla którego ja mam na ekranie 1-wszy raz w tej grze np. podczas 1-wszego teamfighta mam frozen screena (potem po ok. 25min mam stałe 60-35 fps. ).

Laptop to :
Geforce 8600m GT

Intel Core 2 duo 2.00 GhZ

1 GB Ram  ( wydaje mi sie ze to moze byc przyczyna )

Pozdrawiam.

Opublikowano

FPS'y w porządku i nie ma problemu z internetem? Jeśli tak, to może być wina sprzętu. Powiem Ci, że grasz tak na styk z wymaganiami Lola.

Zalecane	Minimalne
System	Windows XP lub nowszy	Windows XP lub nowszy
Procesor	3 Ghz	2 Ghz
RAM	1 GB	512 MB
Grafika	GeForce 8800 lub lepsza	Dowolna karta graficzna kompatybilna z DirectX 9.0
Wolne miejsce na dysku	2,5 GB	2,5 GB

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dobra chłopaki dzięki, zaraz ide oglądac meczyk więc zobaczę co tam jest 2up.

Może być tak, że komputer sie przegrzewa, bo po grze musze odczekac 2-3 min bo mam frozen screena i tylko klepsydre zamiast kursora (windows xp stary laptop) a bez tego komputer chodzi szybko (tzn jezeli w nic nie gralem ale to chyba normalne)

Pozdrawiam.

Opublikowano

ram jest tu przyczyną. miałem 1gb ramu na komputerze miałem tak samo, po kupieniu 2 dodatkowych gb gra ładnie smiga wszystko na high/medium. bardzo rzadko scina.

Opublikowano

Dziękuję bardzo za rady. Nakrętki sprawują się dobrze, a poradnik który wysłał @morness wiele mi dał .  (100-120 fps - pojawiam sie w grze w 10sec)

Temat do zamknięcia :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...