Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O ktorej gracie w mv?

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo o ktorej gracie w mv? na jakich romach? ja nikogo z was nie widze... Kiedys widzialem tylko ToshiKatsu na zobie i WYGRAM na eliminacjach... a reszta gdzie sie podziala? Zehell ty grasz w mv czy nie? ja cb nigdy nie widzialem. wezcie podajcie swoje nicki jak mozecie moze was znajde jutro...

bo z anglikami fajnie sie gra, ale z PL chce zagrac tez

Opublikowano

Gram 30 min w mv dziennie wiec ;) cwicze skilla.Sir po mnie cisnie dlaczego nie gram tyle co kiedys odpowiedz jest prosta.Kiedys lubialem grac w mv moglem nawet gra calymi dniami w mv.Ale teraz gdy kazdy chodzi wyladowany w goldsach to az mnie krew zalewa.Jak by mi siw chcialo pewnie bym gral ale sry Lol lepsza gra pozatym malo ludzi z starej paczki kumplow gra z ktorymi sie znam dosyc dlugo.Pewnie dlatego mi sie oddechciewa grac jak jakas ciota mnie cisnie na lucku a ja wiem ze jak bym gral tak jak kiedys bym zajebal go na cw na 0 ;/.Ale to tylko moje osobiste przemyslenia.A i ja gram tylko cw na inne rzeczy szkoda czasu wsumie i tak z dziesiec clanow z sirem wladowalismy do topki ;d w tym duzo sie utrzymuje .Retentive.NedrFriends.FreakingFluzzers i Fluzzers ;d.A tak wgl teraz nie gra backon i chujowe turnieje sa xD

Opublikowano

Fms co ty dajesz sie dla lamerow killac? Ja bym odrazu takich zjechal... Najgorsze, ze dzieci pisza hacker, aimbot, lagger i tego typu. Ja nigdy cheatow na oczy nie widzialem nigdy z nimi stycznosci nie mialem! Gdybym mogl to te dzieci bym zbanowal na forever! Nie wiem kiedys jak gralem u kumpla kilka lat temu to spoko gra byla jak sie z kumplami gralo a teraz troche masz racje gra nabiera bezbarwnych kolorow... Troche nudy... Nie ma z kim grac oprocz dzieciakow, ktore wypisuja niestworzone rzeczy.... Mam chec im tak przy... jak oni zaspamiaja chat od hackerow, laggerow, nobow itd... Szkoda, ze nie da rady zamutowac na zawsze... Moj clan sie sypie nigdy nie ekipy. Niedawno wyszedl jeden gracz 60 cos level... I reszta ekipy sie sypla... Teraz nie wiadomo kogo dodawac do clanu jak dzieci zawascynowane sa aimbotami... I jeszcze pisza, ze nie uzywaja... Robilem jakis tydz temu clan test. Wtrafil mi sie jakis dzieciak z cheatami i pisal "You add me to clan. I join to your clan i PRO" Ja napisalem "Maybe you off cheats :)" a on napisal, ze nie jak go do clanu nie dodam (oczywiscie pisal po ang) Jak mialem z nim wygrac jak on latal i nawalal ze snajperki bez celnika. Nawalal nia jak mg. Powinni wgrac jakis system porzadny, ze jak znajdzie cheata to ban i koniec. Taka gra jest troche dziwna. Tez jak gralem clan wara tydz temu to wszyscy mieli cheaty wiec wyszlismy i oczywiscie LOSE nabilo... Wez z takimi dzieciakami graj. A jeszcze Polacy jaka kultura. Napiszesz siemka a oni "wez spier...., nara, wypier..., i tego typu. Ciezko znajsc porzadnych Polakow z Anglikami lepiej sie dogadasz niz z naszymi rodakami...

Sorry za orto.

Szkoda, ze moja ekipa z clanu sie sypla... Usuwam swoj clan i poszukam inny...

Opublikowano

Oj co do kult... polakow masz racje jak gralem trzymalem reke nad swoja reputacje ale jak ludzie sie kapneli ze juz nie gram to masa hejtow od polaczkow ze jestem cheterem i zlodziejem bo mam full konto z rt wepami.....Mialem full adv itempki + duchess g3a +predator a mimo tego bylem przedstawiony jako zlodziej.Ale nikogog to nie obchodzi ze konto robilem od open bety i kupowalo sie rt raz dziesiec k raz dwadziescia.I jakos sie to toczylo ;D.Nawet na cw widac brak ludzi w wakacje dwa lata temu kiedy sie nie wbilo zawsze 5-7 clanow i bylo z kim grac a wieczoram po 3x tyle ;d.Pozatym ten dzial rip tylko kilka osob tu pisze z tego chyba najwiecej ja i maryn ;d

Opublikowano

No to pieknie ja mam w ch... latwa odp bezpieczenstwa ... No fajnie nie mozna zmienic ... Pisalem do supportu ... Ja prdl... Moze moga zmienic pytanie bezpieczenstwa... A jak nie to new account...

Nom fms masz racje... Teraz to wszedzie ekipa sie sypie...

O mam wpadlem na pomysl. Jezeli nie moga zmienic odp bezpieczenstwa zakladam nowe konto i pisze niech mi wszystkie wepsy przerzuca i level na nowe konto! Zobaczymy jak dbaja o graczy...

Opublikowano

Prawda jest taka że ta gra jest już od kilku lat nastawiona tylko i wyłącznie na zysk. Właśnie dzięki takiej polityce MicroVolts wkrótce upadnie. Jużteraz serwery świecą pustkami w porównaniu z tym co było 2-3 lata temu, a tych "starszych" graczy gra teraz może kilku.

Opublikowano

Fvck pamiętam ciebie z gry! Grałeś jak maszyna :D Znaczy trudno cie było zabić, a celowałeś tak jak ja celuje przy epickim farcie i kiedy chce mi się grać (a ostatnimi czasy nie grałem w ogóle- najpierw przez pracę, a później mi się jakoś nie chciało). Fluzzersów pamiętam, teraz rzadko w ogóle ich widuje w grze.

Fakt faktem to już nie jest ta sama gra co kiedyś. Dodanie couponów i god weapsów wraz z nimi zniszczyło cały system... Zapłacisz-wygrasz tak to wygląda. Oczywiście mówię o tych, którzy płacą i mają skilla, bo bez skilla nawet w full secie i all godami się nie wygra. Może ten trade system jakoś wyrówna szansę, choć w małym stopniu. Jak nie to dobije 50 lvl i na jakiś czas odpuszczam z tą grą, bo bez sensu jest to, że gram gram i od pewnego czasu kd mi spada, a nie gram wcale źle. Pojazd na graczy z rt setami i resztą nie ma większego sensu, bo pociśniesz takiego to wylecisz z rooma, bo nowi gracze (bądź starzy na nowych kontach) ZAWSZE będą lizać d*** tym lepszym.

Wkurza mnie też to jak jest vote na najlepszego gracza na roomie ode mnie z teamu, ale jest on noobem, wyzywa, wkurza resztę... w takim wypadku kliknę y, a kiedy przyjdzie taki sam do drużyny przeciwnika to nie odpłacą tym samym tylko N n n n x200 na chacie, bo jest dobry i ma wysoki lvl. Kiedyś jak ładnie "podziękowałem" wrogiej drużynie za wsparcie przy votowaniu to dostałem kicka.

Zehella (maryna) mam w znajomych, nie gra często, bo tak jak większość starych graczy uważa, że gra jest po prostu gorsza niż kiedyś.

Opublikowano

Besiek fajnie by bylo zeby wszystko zzerowali i kazdy zaczynal od 0 ... Tylko, ze nie ktorzy gracze wydali nie male sumy $ i cofnac godsow i innych setow nie moga...

Opublikowano

Juz nie stety nie gram jak maszyna .Po drugie ludzie odchodza przez supporta ktory jest idiota.My z sirem meczymy sie juz tyle czasu zeby odzyskac SirToomasa ;d.Teraz czuje sie troche jak wykorzystana zabawka bo pamietam jak kiedys gralem ale juz tak nie moge nwm dlaczego moze to przez to ze zlamalem sb reke i nie moge poprostu juz grac ; (.Kiedys robilem dluzsze przerwy wchodzilem tylko na turnieje za czasow bacona ;d

Opublikowano

Co do klanówek to macie racje - nikt nie gra ze względu na hakerów, którzy biegali z mvx'ami :D
Tak samo tworzyłem konto od bety i na jednyma mam 53 lvl a na innym 42 więc przełęczy nie ma, wszędzie dobre bronie :D

Mastermiik, Myszka1786.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...